Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Philosophy Radiant & Refined Trial Kit

Hoop op een glansrijke carrière, hoop op een mooie toekomst, hoop op geluk, hoop op een goed leven, hoop om oud te worden. Mooi oud worden, dat wel. We hopen zoveel, en heel veel heb je zelf in de hand. Zo ook de hoop op een mooie huid met Philosophy Hope in de Philosophy Radiant & Refined Trial Kit.

Philosophy-Radiant1

De wens voor een mooie huid kun je alleen in vervulling laten komen door de juiste producten te gebruiken. Maar hoe weet je nou wat de juiste producten voor jouw huid zijn? Je kunt advies inwinnen bij een huidspecialist. De beste manier om erachter te komen welke producten jouw huid de mooiste huid maken, is door het te ervaren. Proberen, proberen en nog eens proberen. Philosophy heeft een leuke kit van hun best sellers samengesteld om je kennis te laten maken met het merk. In de kit vind je kleinere varianten van Purity (90 ml) 3-1 cleanser voor gezicht en ogen, When Hope Is Not Enough (11,1 ml) hydraterende anti-oxidant serum en een kleinere Hope In A Jar (30 ml) krachtige moisturizer voor elk huidtype. De philosophy van de kit luidt: the best cosmetic is great looking skin.

Philosophy-Radiant2

Purity
Philosophy-Radiant3

Wie kent deze cleanser niet? Jij? Schaam je. Dit is namelijk wel één van de meest gebruikte gezichtsreinigers. Het is makkelijk in gebruik omdat het al je make-up ermee af kan halen. Wat wij zelf de fijnste manier van werken met dit product vinden is om eerst het gezicht vochtig te maken, dan een kloddertje te gebruiken om de make-up mee te verwijderen, het gezicht afspoelen en vervolgens het gezicht nog een keertje wassen met een kloddertje Purity. Zoals de naam al zegt bestaat het product voornamelijk uit pure ingrediënten, waarmee het ook op geur is gebracht en waardoor het lekker fris naar citroen ruik.

Philosophy-Radiant4

When Hope Is Not Enough
Philosophy-Radiant5

Een serum met een honingstructuur zonder te plakken. Met het bijgeleverde pipetje kun je precies genoeg doceren. De inhoud van één gevuld pipetje is genoeg voor je gezicht en wil je je hals en decolleté ook meepakken, gebruik dan gerust nog eenzelfde hoeveelheid. Het serum dringt fijne lijntjes en rimpels terug, helpt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, beschermt tegen veroudering en het hydrateert de huid licht.

Philosophy-Radiant6

Hope In A Jar
Philosophy-Radiant7

Als slagroom zo licht en luchtig, zo voelt de crème. Tijdens het aanbrengen smelt het samen met de huid en is het gemakkelijk uit te smeren waardoor je maar een klein beetje nodig hebt. De werkzame stof gewonnen uit melkzuur exfolieërt de huid zachtjes tijdens het dragen van de crème om de huid te verfijnen en te verzachten, zodat de huid er gezond uitziet. En inderdaad: waar andere productconstructies de huid vaak glad maken, maakt deze combinatie de huid zo zacht als dons. De crème geeft een gezonde roze gloed en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Philosophy-Radiant8

Het is de bedoeling om deze routine ’s ochtends na het opstaan en ’s avonds voor het slapen gaan uit te voeren. Wanneer je ’s nachtigs liever een vollere crème gebruikt kun je die gewoon aan de routine toevoegen als vierde product, zoals Philosophy Miracle Worker At Night.

Philosophy Radiant & Refined Trial Kit is voor €25,50 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Welke producten uit de kit ken jij al?

2 reacties op “Philosophy Radiant & Refined Trial Kit”

Als ik alleen al naar dit merk heerlijk huidverzorgingsproducten loop in de parfumerie winkel dan
loop ik snel voorbij want anders zal ik heel veel kopen…. het ziet er zo goed uit en ik ben er echt ontzettend benieuwd naar.
Volgens mij geeft de huid van het gezicht een flinke boost en maakt het ook zijde zacht…..
Goed artikel met mooie en duidelijke foto’s 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.