Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Philosophy Hope in a Jar Night

Je zou de potjes, tubes en flacons alleen al aanschaffen vanwege de geweldige looks en bijna vergeten dat ze ook daadwerkelijk nog een functie hebben. Ik heb het over de producten van Philosophy, een merk dat naar eigen zeggen believes in miracles and the beauty in everyone. Een mooi streven, als je het mij vraagt. Een nieuw wondermiddel binnen het Philosophy assortiment is de Hope in a Jar nachtcrème, waar je vandaag kennis mee gaat maken!

De Philosophy Hope in a Jar moisturizer is al jarenlang een begrip in beautyland en is overladen met ontelbare prijzen en awards. Niet heel gek dat er nu en nu is er ook een nachtelijk versie van deze supercrème is, die je huid verzorgt, beschermt en verbetert.

De Hope in a Jar Night heeft een superzachte textuur zonder parabenen die lijntjes vermindert,  zorgt voor een snellere vernieuwing van de huid waardoor deze gladder, egaler en stralender wordt en dat alles terwijl je je beautyslaapje doet.

De resultaten van 48 testpersonen die de crème 2 weken gebruikt hebben: 92% vond de huid ’s morgens zachter en lekker gehydrateerd en 90% zag duidelijk een afname van het aantal fijne lijntjes. Nu ik de crème zelf een tijdje gebruik voelt mijn huid na een nacht slapen inderdaad lekker zacht, soepel en gehydrateerd aan. Nu heb ik nog niet echt last van fijne lijntjes, dus in dat opzicht kan ik niet echt kijken of er verschil is, maar overall is het gewoon een hele fijne nachtcrème en that’s what counts, right?

De Philosophy Hope in a Jar Night is voor € 43,00 verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Heb jij de Hope in a Jar crème al eens gebruikt? Denk je dat deze Night versie iets voor jou is?

8 reacties op “Philosophy Hope in a Jar Night”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.