Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Oriflame My Red Parfum en Body Cream

Wat verschijnen er de laatste tijd weer lekker veel nieuwe geurtjes, leuk! Zo komt het merk Oriflame in samenwerking met actrice Demi Moore met de geur My Red,  eentje van – jawel – verleiding en ultieme vrouwelijkheid. De naam My Red is niet zomaar gekozen, want de geur is voorzien van rode jasmijn, dat het een lekker glamourous en Hollywood-waardig parfum maakt. Het moge duidelijk zijn: vandaag is rood, de kleur van My Red!

Rode jasmijn staat symbool voor vrouwelijkheid en sensualiteit en My Red wordt dan ook omschreven als uitgesproken en zelfverzekerd. Dus: wil je graag een onuitwisbare en onweerstaanbare indruk maken, dan is dit jóuw geur!

My Red heeft geurnoten van rode jasmijn, gecombineerd met witte bloemen en fruit (zoals cranberries en Granny Smith appels). My Red is daarmee een geur die zowel bloemig als fruitig tegelijk is en deze combinatie maakt het echt een heel lekker, supervrouwelijk parfum.

Na het douchen kun je je behalve lekker ondersprayen met het My Red parfum ook nog eens insmeren met de Body Cream, die dezelfde geurnoten heeft. De crème is net iets dikker en voller als een bodylotion en heeft inderdaad dezelfde geur als het parfum, alleen dan iets zachter en subtieler. Heerlijk voor koude, gure herfst- en winterdagen waarop je huid best een beetje extra aandacht kan gebruiken!

Het Oriflame My Red Eau de Parfum is voor € 43,00 (50 ml) en de Body Cream voor € 13,00 (250 ml) verkrijgbaar via de website van Oriflame.

Q: Wat denk je van de My Red geur, is het iets voor jou?

10 reacties op “Oriflame My Red Parfum en Body Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.