Categorieën
Beauty Make-up

Gosh CC Cream

Door Alette – BB creams zijn zó 2012! Wil je anno 2013 nog een beetje voor de dag komen, moet je echt een CC cream in huis halen. Met de vraag of we in 2014 overgaan op DD creams in mijn achterhoofd ben ik deze CC cream van Gosh gaan testen.

Gosh is nou typisch zo’n merk dat ik snel voorbij loop als ik make-up producten aan het shoppen ben. De verpakking is meestal niet helemaal naar mijn smaak, het is iets duurder dan de budgetmerken zoals Catrice of Essence en dat maakt dat ik me niet snel tot het Gosh rek getrokken voel. Extra leuk dus dat ik nu een product van Gosh mag testen. Kijken of mijn gevoel bij het merk juist is of niet. Deze verpakking spreekt me in ieder geval niet meteen aan, maar ik vind het zeker ook niet lelijk.

Het feit dat de CC cream verpakt is in een tube vind ik een absoluut pluspunt. De kleine opening zorgt er voor dat je het product goed kan doseren. Go Gosh!

De substantie van de CC cream is als die van een vrij vloeibare foundation. Er zijn vier verschillende tinten: Sand (03), Natural (04), Honey (05) en Golden (06). Ik heb de donkerste en lichtste kleur gekregen om uit te testen en ik moet zeggen dat ik de lichtste kleur (zie foto) niet echt licht vind en de donkerste kleur niet echt donker.

Tijd om te testen!!

Hier zie je mijn gezicht zonder foundation. Zoals je ziet heb ik last van donkere kringen onder mijn ogen, roodheid op mijn wangen en wat rode kleine puistjes op mijn neus en kin.

En hier is mijn gezicht met de CC cream! De kleur is een klein beetje te donker voor me, maar het is niet storend omdat mijn hals iets donkerder is dan mijn gezicht. De dekking zou ik medium noemen, mijn roodheid en puistjes zijn zo goed als verdwenen en ook de donkere kringen onder mijn ogen zijn een stuk minder. De substantie voelt prettig aan op mijn gezicht en is ook makkelijk uit te werken.

Hier heb ik mijn de rest van mijn make-up ook opgedaan.

Op het beperkte kleurenbereik na, ben ik erg tevreden over deze CC cream! Of het nou heel anders is dan een foundation weet ik niet, maar als ik een fijn product vind maakt het mij niet uit hoe ze het noemen.

Gosh CC cream is te koop bij Kruidvat voor €12,99.

Liefs, Alette

13 reacties op “Gosh CC Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.