Categorieën
Beauty

Parel witte tanden met Oral-B 3D White Luxe Parelglans

Eindelijk is het Kerstmis, want hier keek je al weken naar uit. Het hele plaatje klopt, alleen is er één probleempje: je tanden steken wel erg geel af bij je jurk. Dit wil je alle andere feestdagen voorkomen, en daarom kun je nu alvast beginnen met de voorbereidingen: beginnen met het poetsen met Oral-B 3D White Luxe Parelglans.

oralb9

Vanaf de eerste regendruppels en temperatuurdalingen kijk je al uit naar Kerstmis. Dat is ongeveer het enige positieve vooruitzicht dat je hebt met dat grillige weer dat voorlopig ook niet beter wordt. En dan is het eindelijk zo ver. Je mooiste jurk danst om je lijf, nieuwe schoenen eronder, je hebt net de beslissing genomen om toch geen vest aan te trekken -want dat verpest je outfit- je make-up zit beter dan ooit en je nagels zitten strak in de lak. Yes, het gelukt. De ultieme kerstlook is daar. Even kijken of er iets tussen je tanden zit en dan… BUMMER! Gele tanden!

oralb8

Als je in theorie nu zou beginnen met poetsen (en misschien moet je de rode wijn bij het kerstdiner even inwisselen voor witte en de koffie een weekje laten staan) dan zou je met Oud en Nieuw Parel witte tanden met Oral-B 3D White Luxe Parelglans hebben. In praktijk werkt het anders, want de tandpasta is pas vanaf 15 januari verkrijgbaar. Maar: volgend jaar zit je dan zeker met een witte lach aan het kerstdiner.

oralb7

Oral-B 3D White Luxe Parelglans verwijdert 90% van de oppervlakkige verkleuring en het vormt een beschermlaag rondom je tanden om verkleuring in de toekomst te voorkomen. Dit hele proces zou na 7 dagen al merkbaar zijn. Dus wie nu begint met poetsen heeft met pasen, pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, de zomervakantie en alle andere feestelijke momenten sowieso perfecte witte tanden.

Q: Zou deze tandpasta iets voor jou zijn?

2 reacties op “Parel witte tanden met Oral-B 3D White Luxe Parelglans”

Waar is de ingredientenlijst? Hoe is de werking? Wat staat er allemaal aan uitleg op de verpakking?

Soms lakkeb jullie reviews iets te veel..
Want ik heb serieuze interesse maar ik zou niet weten wat ik nou dadelijk op mijn tanden smeer!!

Een reactie terug zou ik erg waarderen:)

Xxxxx

Ik vind het echt onprofessioneel dat jullie mijn reactie verwijderen. Dit is al een keer eerder gebeurd.

Ik toon serieuze interesse in jullie artikel/review en dan wordt mijn reactie gewoon verwijderd. Hoe moet ik dan meer te weten komen over het product dat jullie reviewen?

Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.