Categorieën
Fashion Nieuws

YC Jewels lanceert nieuwe collectie

 Dat Yolante een sierradenlijn heeft is niks nieuws, dat ze met deze sieradenlijn YC Jewels een nieuwe collectie lanceert is wel degelijk nieuws.

YC

V&D Utrecht
De lancering van de nieuwe collectie van YC Jewels vond plaats in de V&D op Hoog Catharijne in Utrecht. Daar binnengekomen was het niet te missen. De voltallige Nederlandse pers was van hun werkplek geplukt en ten tijde van de lancering in het warenhuis gelanceerd. Met camera’s de één nog groter dan de ander werd Yolanthe Sneijder-Cabau op heel veel gevoelige platen gelegd. Het klikgeluid ging maar door. En aan het gebeuk van de pers kwam geen eind. Dat kan toch ook anders? Je kunt toch ook gewoon vrágen of Yolanthe even naar je wilt glimlachen in plaats van het haar delegerend toe te snauwen? We zijn niet in Hollywood en het was ook geen rodeloper-moment. Maar ja, dat zijn de grote media.

YC2

Ellenbogenwerk
Tussen de shoots van de grote media door schoven ook fans door het beeld die graag met de kleine -groter van 1,65m is ze echt niet- BN-er een selfie wilden kieken. Ook wij probeerden Yolanthe scherp op de foto te zetten, maar het was zo druk, we werden haast geplet door de mensenmassa. Bij haar manager konden we terecht voor vragen over het maken van foto’s. Een hele slanke mevrouw die haar moeder had kunnen zijn. Zo kwam ze ook over: als een moeder. Lief, maar heel beschermend over haar kind, wat dan in dit geval Yolanthe was. Of we even een foto met Yolanthe en de sierraden mochten nemen. Of we zelf op de foto willen? Ja, dat is ook leuk, maar we willen ook graag een duidelijke foto met Yolanthe en haar nieuwe collectie. Zoals je ziet is dat niet helemaal gelukt. De “selfie” -we zijn geen groupies, we zijn pers!- is niet heel mooi omdat mama Yolanthe (zo noemen we haar maar over voor het gemak, ook al is ze niet echt haar moeder) niet met een grote camera overweg kon en we daarom genoodzaakt waren om hem op de automatische stand (die ook automatisch flitst) te zetten. Daarna was er geen mogelijkheid meer om de foto te maken waar we eigenlijk voor kwamen. Misschien moeten we de volgende keer dan toch maar nauwen en beuken.

YC3
Kanttekening: als je naast Yolanthe staat, sta je nooit goed op de foto.

 

3 reacties op “YC Jewels lanceert nieuwe collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.