Categorieën
Beauty Nagels

O.P.I. Gargantuan green grape

Door Alette – Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor het warme welkom van gisteren! Ik vond het toch best wel spannend om te schrijven voor een publiek dat voor Chantal naar By Sjanty komt. Fijn om te merken dat jullie ook geïnteresseerd zijn in wat ik te schrijven heb! 🙂 Ten tweede wil ik jullie in het artikel van vandaag kennis laten maken met O.P.I. Gargantuan green grape, een mooi zomers lakje dat zich sinds gisteren lid van mijn nagellakstash mag noemen.

De lakjes van O.P.I., er is al zoveel over geschreven en zoveel over gezegd. Toch heeft het eerste O.P.I. lakje pas een paar weken geleden de weg naar mijn stash gevonden. Ik vond ze altijd iets te prijzig, voor hetzelfde geld heb je vier Catrice lakjes en die vind ik ook hartstikke prima. Toch won mijn nieuwsgierigheid het uiteindelijk van mijn portemonnee en ik kan niet anders zeggen dan dat ik verkocht ben… De kleuren, de kwaliteit, de houdbaarheid, ja dit is wel echt anders dan de budgetlakjes!

Het kwastje van de O.P.I. lakjes vind ik erg prettig, al moet ik wel zeggen dat ik ‘m net iets aan de brede kant vind. Hierdoor lukt het me net niet om echt helemaal precies te werken. De haren zijn wel lekker stevig (ik heb er een hekel aan als de haren zo heel slap zijn en het kwastje alle kanten op gaat, als je begrijpt wat ik bedoel…) en ook houdt de dop fijn vast tijdens het lakken.

De dekking van het lakje moet ik helaas matig noemen. Op de swatches kun je zien dat het lakje nu wel helemaal goed dekt, maar daar had ik maar liefst drie laagjes voor nodig. Op zich niet gek voor een licht kleurtje als deze, maar drie laagjes vind ik eigenlijk gewoon te veel. Dat kost zoveel tijd en daar word ik ongeduldig van.

Het is wel een plaatje he? Ik weet zeker dat deze gigantische groene druif (‘gargantuan green grape’) niet onaangeroerd in mijn stash zal blijven staan en regelmatig de weg naar mijn nagels vindt. Love it!

Dit mooie mintgroene kleurtje kocht ik bij de Douglas voor €14,25 en maakt deel uit van het vaste assortiment.

Bevat jouw stash al een O.P.I. lakje?

Liefs, Alette

– Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

46 reacties op “O.P.I. Gargantuan green grape”

Mooi kleurtje! Maar ik ben blij dat ik dit niet geshopt heb! Omdat die niet goed dekkend is! Gisterav. was er nl. in een parfumerie shop een klanten koopav.!
Het was er net een candy shop! 😉 Ik heb wel ander nagellakjes geshopt!

Fijne dag!

Mooi hoor, ik hou wel van dit soort kleurtjes. Die drie laagjes zijn jammer, maar veel van die lichte kleurtjes hebben dat helaas nodig.
Op Ebay is OPI trouwens ook goed te verkrijgen en soms wel tot de helft goedkoper. Dat is misschien een aanrader als je meer lakjes van OPI wil.

Wanneer je goed op feedbackpercentages let, weet je dat je niet met nepproducten te maken hebt. Ga sowieso voor een percentage dat minstens 99,5% is en dan weet je zeker dat je echte producten krijgt 🙂

Ja precies, dat is op een gegeven moment de overweging natuurlijk. En zo’n chique lakje geeft natuurlijk ook wel het ultieme luxegevoel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.