CategorieΓ«n
Beauty

Even voorstellen: beautyblogger Alette

Door AletteΒ – Zoals jullie op Bysjanty hebben kunnen lezen, is Chantal onlangs op zoek gegaan naar nieuwe gastbloggers. Sabine heeft zich zaterdag aan jullie voorgesteld en vandaag is het de beurt aan mij!Β Ik ben dus Alette πŸ™‚ Alette de Jong om precies te zijn. Vanaf januari schrijf ik op Blissfulbeauty, mijn blog over beauty met een vleugje fashion en doordrenkt met een flinke dosis ‘Alette’, wat het mijn persoonlijke beautyblog maakt. Zo eng als ik het aan het begin vond om mijn schrijfsels met de wereld te delen, zo leuk vind ik het nu! Toen ik de oproep van Chantal zag, wist ik dan ook meteen: ‘Dit wil ik!’

Schrijven doe ik al jarenlang met veel liefde. Woorden en taal vind ik prachtig en schrijven is ook echt mijn uitlaatklep. Ik weet nog dat ik op de kleuterschool zat en hevig teleurgesteld was dat we niet leerden schrijven. Vellen vol ‘schreef’ ik met krullen, die letters voor moesten stellen. Totdat ook dat niet langer mocht, omdat het zonde was van het papier. Gelukkig leerden we in groep drie eindelijk schrijven en ik doe niet anders sindsdien.

Ook qua kleding en uiterlijk heb ik al van kinds af aan een eigen stijl (tot hilariteit van mijn moeder en klasgenootjes af en toe, haha). In de loop der jaren heb ik vooral een liefde voor mooie schoenen ontwikkeld en met zo’n dertig paar in de kast kun je dit wel een schoenentic noemen ben ik bang.

Mijn liefde voor make-up is eigenlijk nog vrij pril. Toen ik twee jaar geleden niet zo lekker in mijn vel zat, merkte ik dat ik er met make-up voor kon zorgen dat dat niet zo aan mij te zien was. Meer en meer wilde ik leren over verschillende producten en technieken en een hobby was geboren. Mijn kennis over make-up groeide enorm en zo ook mijn stash.

Toen mijn vriend vorig jaar opperde om mijn liefde voor make-up te koppelen aan mijn liefde voor schrijven en zelf een beautyblog te beginnen, vond ik dat het stomste idee ter wereld. Toch was er kennelijk een idee geplant in mij hoofd dat langzaamaan tot bloei kwam en uiteindelijk ontstond Blissfulbeauty.nl. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om mijn posts te lezen als ik het vind om ze te schrijven!

Liefs, Alette

27 reacties op “Even voorstellen: beautyblogger Alette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.