Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! NYC Expert Last Lip Colors

Oeh, wat worden we de laatste tijd verwend met allemaal nieuwe lipproducten, daar wordt een vrouw blij van! Na de nieuwe Miss Sporty Dr Balm lipbalsems, de Apocalips Lip Lacquers van Rimmel en de nieuwe Long Lasting Lipcolours van Hema voegt NYC dit voorjaar ook nog eens een hele reeks Expert Last Lip Colors aan dit rijtje toe, oftewel lipsticks die moeten zorgen dat je naar je lippen de hele dag geen omkijken meer hebt.

Wat deze Expert Last Lip Colors zo speciaal moet maken? De romige structuur, het gegeven dat ze het zo’n 6 uur op je lippen uit moeten houden en de mooie, diverse kleurtjes. Of dat tegenwoordig nou nog echt bijzondere eigenschappen voor een lipstick zijn, nee, maar het klinkt verder goed, toch?

NYC heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we lekker wat te kiezen hebben want er zijn maar liefst 13 verschillende kleuren: 404 Air Kiss, 405 Blue Rose, 411 Snowcone, 415 Brandy Sparkle, 417 Flirty, 418 Sugar Plum, 432 Red Rapture, 433 Peach Fizz, 438 Candy Rush, 440 Creamy Caramel, 441 Traffic Jam, 443 Purple Crush en 444 Chocolate Chip.

De vier lipsticks die ik heb getest zijn vrij uiteenlopend van kleur én finish, twee ervan zijn creamy en de andere twee metallic. De buitenkant van de lipsticks is niet bijzonder speciaal, maar voor een budgetmerk vind ik het er nog helemaal niet verkeerd uitzien. En ach, het gaat tenslotte om wat erin zit!

Nou, dan gaan we nu maar eens kijken of de beloften van deze lipsticks een beetje kloppen. Wat betreft de structuur, die is zeker weten romig; de lipsticks zijn lekker zacht en glijden heel smooth over je lippen. Daarnaast zijn ze gelukkig ook nog eens goed gepigmenteerd, de kleuren zijn stuk voor stuk mooi intens en hebben een mooie glanzende finish.

Ik was aanvankelijk niet zo heel erg gecharmeerd van het roze en peachy kleurtje door de behoorlijk aanwezig metallic glanzende finish die deze twee hebben, maar uiteindelijk vind ik de roze nog wel wat hebben.

Wat betreft de belofte van de houdbaarheid van een uur of 6 moet ik je helaas uit de droom helpen, die gaat niet helemaal op. Dit heeft ook zeker te maken met de romige en zachte structuur van de lipsticks en dus heeft zo ieder voordeel ook weer z’n nadeel. Maar hey, voor € 2,99 vind ik dat op zich niet zo’n ramp, dan stift ik ze wel een paar keer bij.

De nieuwe NYC Expert Last Lip Colors zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: En, wat vind je zo op het eerste gezicht van deze nieuwe lipsticks?

31 reacties op “Nieuw! NYC Expert Last Lip Colors”

Ik ben geen fan van de metallic finish, maar vond de lipsticks zelf best fijn. Air Kiss is trouwens fantastisch, denk dat die jou ook mooi zou staan 🙂 Traffic Jam vind ik het mooist uit jouw rijtje.

Ik ontdekte de kleurrijke collectie een week of 3 terug en kon de verleiding ook niet weerstaan. Wel eerst maar eens 1tje geprobeerd.
Voelt inderdaad heerlijk op de lippen, maar je moet het wel regelmatig bijwerken. Bij Trekpleister zijn ze 2 voor 4 euro.

Eigenlijk vind ik ze er prima uitzien hoor. Moet wel eerlijk zeggen dat ik niet denk: WAUW die MOET ik hebben. Nee helaas, dat niet. Maar zien er prima uit. Misschien had ik ze nog iets feller verwacht? mm .. 🙂 Ik weet het niet haha

Toen ik ze voor de eerste keer zag had ik dubbele ideeën hierbij. Vond het er niet heel mooi uit zien & de kleuren spraken mij ook niet echt aan 🙁 Bij jou vind ik de rode heel mooi staan, maar dat felle staat mij niet. Helaas maar ik sla ze over ^^

Ik heb gisteren Traffic Jam gekocht en vind hem zo fijn! Een heerlijk felle kleur die fijn aanvoelt en echt lang blijft zitten. Ik kan niet wachten tot ik strakjes ook de Air Kiss erbij heb gehaald. Persoonlijk vind ik alleen de kleurtjes met metallic finish niet zo mooi.

Ik heb zelf traffic jam & air kiss. Ben nog steeds helemaal weg van air kiss.

Ik vind die chocolate chip ook mooi! Die ga ik ook maar halen denk ik…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.