Categorieën
Beauty Make-up

Lip of the day met nieuwe Hema Long Lasting Lipcolour en Caring Topcoat

Wow, het is wel echt Hema voor en Hema na de laatste tijd hier op By Sjanty, maar eerlijk is eerlijk: ze hebben de aandacht meer dan verdiend. Dit leuke warenhuis is voor mij sowieso al jarenlang hét vaste adres voor leuke pennen, etuis en notitieboekjes, maar is nu ook een geduchte concurrent van bijvoorbeeld Kruidvat als het gaat om goede en betaalbare make-up. Naast een reeks leuke topcoats heeft Hema dit voorjaar ook een aantal nieuwe lipproducten de schappen ingeslingerd, waarvan ik met twee een zogenaamde LOTD, oftewel lip of the day, heb gemaakt!

In het lipstickassortiment van Hema vind je in totaal acht nieuwe Long Lasting Lipcolours, variërend van rood tot bruin en van roze tot een beetje paarsig. Als je de Long Lasting Lipcolours zo ziet zou je denken dat het om een simpel glossje gaat maar nee, dat is het zeker niet….

Wat de Long Lasting Lipcolours volgens Hema doen? Kort maar krachtig: je lippen een waterproof en longlasting kleur geven. Bij een voorzichtige eerste swatch van de 108 dacht ik: oké, mooi klassiek rood kleurtje met een subtiel glansje maar na een minuutje droogde deze ineens helemaal mat op en ging het geen kant meer op. En dan bedoel ik ook écht geen kant meer op.

Zei ik longlasting? Zeg maar gerust SUPERlonglasting! Waterproof? Maak daar maar SUPERwaterproof van! Echt, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben zonder overdrijven een kwartier tot twintig minuten bezig geweest om het kleurtje enigszins netjes binnen de lijntjes op mijn lippen te krijgen, want als je niet snel genoeg bent zitten er overal rode uitschieters en die zijn vervolgens bijna niet meer weg te krijgen.

Lip of the day met nieuwe Hema Long Lasting Lipcolour en Caring TopcoatDe Caring Topcoat klinkt als een verzorgend spulletje voor je nagels, maar is in werkelijkheid een transparante balsem die je kunt aanbrengen over de Long Lasting Colour kleurtjes. Hoeft niet natuurlijk, maar geloof me: je lippen vinden het echt veel mét de balsem dan zonder. Zonder de Caring Topcoat gaan ze na verloop van tijd toch een beetje droog en trekkerig aanvoelen en mét zijn ze heerlijk zacht, soepel en mooi glanzend.

Kijk hoe mooi de felrode 108 met de Caring Topcoat is, ik vind het echt een topcombi! Let wel: als je een Long Lasting Colour draagt moet je er niet gek van opkijken dat je naderhand moet boenen om ‘m weer van je lippen te krijgen, zeker met knalrode kleurtjes als de 108 is dat bepaald geen lolletje… Maar hey, voordeel is wel dat je het ’s morgens aanbrengt en er op een klein beetje bijwerken na verder geen omkijken meer naar hebt!

De Long Lasting Lipcolours zijn voor € 4,00 per stuk en de Caring Topcoat is voor € 3,00 verkrijgbaar bij Hema

Q: Heb jij de nieuwe lipproducten van Hema misschien al geprobeerd?

43 reacties op “Lip of the day met nieuwe Hema Long Lasting Lipcolour en Caring Topcoat”

Waauw echt mooi en echt rood. Jammer dat aanbrengen even tijd kost, maar als het dan echt de hele dag blijft zitten…

Ik ga in mijn lunchpauze maar even langs de Hema op het station….

Hey, dit doet me heeel erg denken aan max factor lipfinity… maaar dit ziet er nog veel beter uit! 😀 Ik zal zeker even kijken of er nog wat veiligere kleurtjes zijn ^^

En ik had mezelf nog wel voorgenomen geen rode lipproducten meer aan te schaffen. Maar deze moet ik nu wel hebben, ik draag bijna dagelijks rode lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.