Categorieën
Fashion Inspiratie

Haar kledingkast zou ik wel over willen nemen!

Make-up én kleding heb ik beiden altijd al bereinteressant gevonden, maar een paar jaar geleden ging het overgrote deel van mjn spaarcentjes toch overduidelijk op aan kleding. Nu lijkt alles zo’n beetje 180 graden gedraaid want ja ik vind kleding nog steeds leuk, maar geef ik mijn geld toch veel liever uit aan mooie make-uppies. Soms denk ik dan ook weleens: wauw, wat zou het superhandy zijn als ik gewoon de complete kledingkast van een bekende dame over zou kunnen nemen zodat ik me om the fashionable me voorlopig niet meer druk hoef te maken. Er schiet dan ook regelmatig door mijn hoofd: oh yeah, I want her wardrobe!

Victoria Beckham

Er zouden een paar kilootjes en een klein glimlachje bij mogen, maar desondanks vind ik Posh Spice al jaren een prachtige vrouw met een jaloersmakende stijl. Ik zou bij wijze van spreken alleen al een moord doen voor haar schoenencollectie (al zou ik die helemaal niet kunnen dragen, maar who gives a F). Ik ben altijd al wel een meisje van de klassieke outfits met mooie classy jurkjes, kokerrokken, trenchcoats en blousjes geweest en laat dat nou ook precies zijn waar Vic het meest in gespot wordt. Love!

Yolanthe Sneijder-Cabau

Laten ik even voorop stellen dat ik echt niet al haar outfits even geweldig vind, maar toch zou ik de wardrobe van Miss Sneijder maar wat graag een dagje overnemen. De laatste tijd deelt ze via Instagram heel regelmatig outfits met de rest van de wereld en valt het me op dat ze echt een eigen stijltje begint te ontwikkelen. Zeker de bohemian chic look vind ik haar echt geweldig staan, geef mij zo’n gorgeous hoedengezicht!

Nikkie Plessen

Of ze haar eigen kledinglijn nou wel of niet van iemand afgekeken heeft kan me eerlijk gezegd niet echt boeien, geef mij haar eigen kledingkast maar! Een paar jaar geleden was Nikkie echt nog dat schattige Kees & Co meisje in lieve onschuldige jurkjes, maar op een gegeven moment heeft ze zich echt ontwikkeld tot vavavoomish stijlicoon. Kom maar door met die wardrobe!

Sylvie van der Vaart

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik met de persoon Sylvie van der Vaart (of is het inmiddels alweer Meis?) verder niet zo heel veel heb, maar met haar stijl des te meer. Met dank aan styliste Danie Bles natuurlijk, maar ook nu ex-voetbalvrouw wel andere dingen aan haar hoofd heeft ziet ze er altijd tiptop uit. Waarbij het riante salaris van ex-hubby Raf het natuurlijk ook allemaal wel een béétje makkelijker maakt…

Q: Van welke bekende dame zou jij maar wat graag de kledingkast overnemen?

22 reacties op “Haar kledingkast zou ik wel over willen nemen!”

Ik vind Yolanthes kledingstijl het mooist van deze foto’s! Leuk artikel weer. Ik moest trouwens vanmorgen en nu weer mijn naam, e-mail en site invullen, ligt dat aan mij of hebben meerdere dat? Het is alleen op jouw site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.