Categorieën
Beauty Make-up

Vernieuwde Miss Sporty Dr Balm lippenbalsems

Man man, een goede lippenbalsem is bij mij met dit weer zeker geen overbodige luxe. Mijn lippen zijn zo schraal dat je er bijna een tafel mee kunt schuren en bij een slokje sinaasappelsap of een stukje kiwi schiet ik bijna tegen het plafond zo gemeen als dat prikt in die kleine scheurtjes. Miss Sporty had dan ook geen betere timing kunnen kiezen voor het vernieuwen van de Dr Balm lippenbalsems, die behalve supercute ook nog eens supereffectief moeten zijn!

Misschien denk je nu: huh, de Dr Balm lippenbalsems bestonden toch al? Ja dat klopt, maar ter ere van hun eerste verjaardag zijn de kleuren vernieuwd en is er zogenaamde royal jelly aan toegevoegd waardoor ze hun werk nog beter moeten doen. Op dit moment is de vernieuwde Dr Balm verkrijgbaar in drie leuke kleurtjes: Sweet Kiss SOS, Glam Kiss SOS en Honey Moon SOS.

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: ik vind de kleurrijke huls van de balsems nu veel hipper dan eerst, dus dat is sowieso een dikke verbetering. Nu is dat bij een balsem natuurlijk niet het allerbelangrijkste maar gelukkig lijkt het qua inhoud ook wel goed te zitten want ze beloven je lippen goed te hydrateren en te voeden, te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de natuurlijke vochtbalans op peil te houden.

En dat zijn nog niet de enige wonderen die deze Dr Balms beloven te verrichten, want ook moeten ze niet plakken, urenlang blijven zitten en een lekkere watermeloengeur hebben. Ik kan meteen verklappen dat deze punten eigenlijk allemaal wel kloppen: de balsems hebben een lekker subtiel fruitig geurtje (in ieder geval niet zo sterke watermeloengeur als de Perfect Colour lipsticks), zijn absoluut niet plakkerig en houden het inderdaad best een tijdje uit op je lippen.

De kleurtjes van de balsems lijken zo op mijn huid nog best wel te verschillen, maar op de lippen zijn ze jammer genoeg niet heel duidelijk terug te zien. De enige die echt ‘opvalt’ is de Honey Moon Kiss SOS, die mijn lippen een mooi lichtrood tintje geeft. Nu is lippenbalsem natuurlijk sowieso geen product waar je veel kleur van op je lippen moet verwachten, dus wat dat betreft doen ze het eigenlijk nog best prima.

Wat ik zelf fijn vind aan deze Dr Balms is dat ze heel prettig en makkelijk stiften, een luchtige, niet-plakkerige structuur en een lekker subtiel geurtje hebben en het allerbelangrijkste: mijn lippen in deze barre tijden weer een beetje zacht en toonbaar maken. 3x hoera voor de 3 Dr Balm balsems!

De vernieuwde Miss Sporty Dr Balm balsems zijn vanaf februari voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Kende jij de Miss Sporty Dr Balm lippenbalsems al of zijn ze voor jou ook nog nieuw?

22 reacties op “Vernieuwde Miss Sporty Dr Balm lippenbalsems”

Wat slecht!! Nieuwe verpakking, dus meteen maar een prijsverhoging? Ik heb deze ongeveer 6 maanden geleden in de oude verpakking gekocht, en toen waren ze maar 1.99!! Ze zijn wel erg fijn, toch een beetje kleur op je lippen, maar toch… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.