Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks – 038 I Love, 059 I Poke en 203 I’m Nude

Een metallic blauwe huls, lekkere opvallende maar ook subtiele kleurtjes en zacht geprijsd, dat omschrijft de lipsticks van Miss Sporty in een paar woorden. In de loop van de jaren zijn ze eigenlijk weinig veranderd, behalve dat de kwaliteit met stappen vooruit is gegaan en de kleurtjes nóg leuker geworden zijn. Onlangs zijn er in het Perfect Colour assortiment een aantal nieuwe kleuren bijgekomen en daar heb ik er drie tussen gevonden waar ik helemaal hoteldebotel van ben!

De Perfect Colour lipsticks hebben een donkerblauwe huls met met een vierkante dop en worden omschreven als lipsticks met volle, intense kleuren die lekker lang blijven zitten. Op zich is dat natuurlijk al heel mooi maar er is meer, want ze beloven ook een speciale formule met verschillende vitamines te hebben die ervoor zorgt dat je lippen lekker zacht en gehydrateerd blijven. Nou so far, so good!

Het Perfect Colour assortiment is zoals ik al zei dus weer een paar kleuren rijker, waarvan ik de 038 I love, 059 I Poke en 203 I’m Nude er echt uit vond springen!

Vooral de 038 I Love vind ik echt superdupergeweldig, kijk dat fluorroze kleurtje eens lekker knallen! Voor hetzelfde geld had ik er ook helemaal naast kunnen zitten, maar op één of andere manier had ik een heel sterk gevoel dat deze lipsticks wel eens heel goed gepigmenteerd zouden kunnen zijn. Het oog en onderbuikgevoel van een beautyliefhebber, zullen we maar zeggen.

En gelukkig bleek ik gelijk te hebben, want kijk eens hoe supermooi ze zijn! Vooral de 038 I Love en 059 I Poke hebben mijn hart gestolen, ik vind ze práchtig! Toch moet ik de 203 I’m Nude ook niet tekort doen, want hoewel de naam een iets andere kleur doet vermoeden, is het een prachtige oudroze/bruine lipstick.

Het Perfect Colour gedeelte krijgt dus een dikke check, maar daarnaast hebben de lipsticks ook nog eens een hele fijne zachte en romige structuur, een mooie subtiele glans en voelen supercomfy, als een soort lippenbalsem. Oja, laat ik nou vooral niet vergeten te vermelden dat ze wel een behoorlijke sterke, ja hoe zal ik het nou eens noemen….., zoete watermeloen-achtige geur hebben, daar moet je echt van houden. Aangezien ik daar zelf helemaal geen moeite mee heb krijgen deze fijne lipsticks van mij een dikke vette 10!

De Miss Sporty Perfect Colour lipsticks zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Gebruik jij graag lipsticks van Miss Sporty of zijn ze voor jou nog redelijk onbekend? Wat vind je van deze kleurtjes? 

46 reacties op “Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks – 038 I Love, 059 I Poke en 203 I’m Nude”

Oh damn, wat zijn ze mooi! Staan je ook leuk Chantal. Echt van die frisse zomerse kleuren waar je helemaal vrolijk van wordt! Ik heb ze wel eens in de winkel zien liggen, maar nog nooit gekocht.. misschien toch eens proberen.

Wat staan deze kleuren je mooi. Ik vind de laatste foto erg mooi. Bij full face foto’s kijkt men meestal strak in de camera en dit is een keer wat anders. Is de oogschaduw soms Envy van Wet ’n Wild? Prachtige kleur.

Ahhhh, waarom is Miss Sporty hier niet gewoon te koop?! Ik stond onlangs in Nederland nog naar het schap te kijken en wist toen echt niet wat te kiezen, je review is net wat te laat haha. Moet ik onthouden, vooral I’m Nude, lijken me gorgeous en goedkope lipsticks 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.