Categorieën
Beauty Make-up

NYC BB Cream En NYC Primer

Inmiddels zijn we alweer toe aan CC cream, maar deze NYC BB cream kan niet onvermeld blijven met als reden dat het 5 functies bevat in één tube die een beter resultaat leveren met de NYC primer.

BB&P

De BB cream is vooral bedoeld om een natuurlijk gladde huid te krijgen. De BB cream past zich aan aan jouw huid. Femma Magazine’s Mariëlle testte dit product en was al bang dat haar huid om iets te veel aanpassing vroeg. Voor haar huid is deze crème echt te dun. Het dekt niet voldoende. Zij is namelijk één van de gelukkigen die gezegend is met het godsgeschenk ‘pigmentvlekken’. Deze ophopingen van pigment verdwijnen niet, maar worden alleen maar erger naarmate ze haar weg richting de respectabele leeftijd van 100 jaar afleg. Aaahh? Nee hoor, dat is helemaal niet zielig. Sterker nog: in deze branche is het zelfs heel erg handig. Dankzij haar pigmentvlekken, die zich onvermijdbaar midden in haar gezicht bevinden, kan ze heel goed beoordelen hoe dekkend een foundation is. En deze BB cream, is net als alle andere BB creams niet erg dekkend. En daar is het ook niet voor bedoeld. Wel beschermt het de huid, verkleint het de poriën, vervaagt het imperfecties, het voorkomt kleine lijntjes en het laat de huid op natuurlijke wijze stralen.

BB&P2

 

 

Aan de hand van het blauwe streepje in de rechter afbeelding kun je zien hoe dekkend de BB cream is. In de linker afbeelding zie je de structuur van de primer.

De BB cream wordt dekkender in combinatie met de NYC primer. De primer zorgt voor een gladde basis. De BB cream doet de rest. De primer vond Mariëlle wat korrelig. Wanneer je het op haar gezicht aanbracht liet het kleine witte bolletjes achter. Vrijwel onzichtbaar, maar toch niet helemaal wat ze van de primer verwachtte.

Conclusie:
– De BB cream doet waar het voor bedoeld is en is niet al te dekkend.
– De primer is wat korrelig.

De BB cream kost €3,99 en de primer kost €3,49. Beiden zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij het Kruidvat.

7 reacties op “NYC BB Cream En NYC Primer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.