Categorieën
Beauty Nagels

Nog 2 leuke, zomerse Miss Sporty lakjes – Lasting Colour 370 en Clubbing Colours 304

Eerder deze week zag je hier op By Sjanty al swatches van twee vrolijke Miss Sporty lakjes en stiekem waren dat niet de enige twee die ik meenam bij de DA: in totaal waren het er vier. Ik weet niet of het Stier (als in Sterrenbeeld) eigen is maar ik ben echt een ramp in het maken van keuzes, helemaal als het aankomt op make-up. Dusja, wat doe je dan als je met je neus voor al die mooie kleurtjes nagellak weer eens niet kunt kiezen: juist, dan neem je degene die je leuk vind gewoon lekker allemaal mee!

Het lakje met de donkerblauwe dop komt uit het Lasting Colours assortiment en de andere vond ik bij de Clubbing Colours afdeling. Allebei de lakjes kom in een een schattig, rond flesje en hebben een inhoud van 7 ml.

Bij de twee Miss Sporty lakjes die ik eerder deze week swatchte was ik eigenlijk redelijk verrast door goede dekking die ze bleken te hebben en was ik ook extra nieuwsgierig naar de twee van vandaag!

Wat me vooral verrast heeft aan het Lasting Colour 370 lakje met het mooie oudroze kleurtje is de finish, dat een combinatie van glanzend en semi-mat lijkt. Ook zitten er nog hele kleine glittertjes doorheen en is het alles bij elkaar een heel mooi lakje!

De 304 Clubbing Colours is prachtig rood met een beetje een koraalachtige ondertoon en een mooie, creamy en glanzende finish. Behalve dat het lakje een mooi, klassiek kleurtje heeft is ook de dekking met twee laagjes tiptop in orde!

De Miss Sporty nagellakjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Heb jij veel Miss Sporty lakjes binnen je stash?

11 reacties op “Nog 2 leuke, zomerse Miss Sporty lakjes – Lasting Colour 370 en Clubbing Colours 304”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.