Categorieën
Beauty Make-up

5 mooie Catrice Mono oogschaduws (inclusief 2 die uit assortiment verdwijnen)

De Catrice afdeling is sowieso altijd al heel populair bij de Nederlandse en Belgische Kruidvat filialen, maar op dit moment loopt het er helemaal storm. Omdat Catrice haar assortiment komend seizoen weer een fikse update gaat geven zijn veel producten nu voor de helft van de prijs en ja, dat is voor veel meiden natuurlijk een uitgelezen kans om nog even flink wat mooie nagellakjes, lipsticks en lipglossjes in te slaan. Ook de collectie Mono Eyeshadows gaat op de schop en dat betekent dat er 8 kleurtjes zullen verdwijnen en een aantal nieuwe voor in de plaats komen. Vandaag heb ik 5 mooie mono oogschaduws, waarvan er 2 gaan verdwijnen, geswatched en aan je te laten zien!

De 5 kleurtjes die ik gekozen heb uit het ruime assortiment oogschaduws zijn 070 Mr. Coppers Fields, 280 Heidi Plum, 340 Ooops, Nude Did It Again!, 360 We Still Support Green Peas en 500 Hip Hop On The Tree Top. De 280 Heidi Plum en 360 We Still Support Green Peas zullen per augustus plaats gaan maken voor andere kleurtjes, dus als je deze nog wil scoren moet je snel je slag slaan!

Voor de in totaal 8 kleurtjes die gaan verdwijnen heeft Catrice gelukkig wel weer heel wat nieuwe kleurtjes in petto waar ze ook weer superleuke namen voor hebben verzonnen: 530 Paul Mac Cartney, 540 Rose Marie’s Baby, 550 Saw It On Blue Tube, 560 I Like To Mauve It, 570 Plum Up The Jam, 580 Carrots Of The Carribean, 590 Dorian’s Grey en 600 Blackwood Forrest.

Zelf gebruik ik eigenlijk het meest palettes, maar de mono’s van Catrice vind ik wel erg fijne oogschaduws. Ze hebben leuke, hippe kleurtjes, komen in een mooi, stevig doosje en de pigmentatie is eigenlijk altijd prima.

De 5 oogschaduws van vandaag zijn allemaal vrij rustig van kleur en ’toevallig’ ook mooi met elkaar te combineren. De 070 Mr. Coppers Fields is mooi shimmery, metallic goud, de 280 Heidi Plum intens paars, 340 Ooops, Nude Did It Again! off-white, 360 We Still Support Green Peas legergroen en de 500 Hip Hop On The Tree Top donkergroen.

Van de 5 kleurtjes ben ik eigenlijk vooral onder de indruk van de groene oogschaduw die echt *BAM!* veel kleur geeft en een hele mooie, matte finish heeft. Als ik ze zo naast elkaar zie zijn deze en de 360 We Still Support Green Peas erg mooi bij elkaar te dragen en hierbij zou je de 340 Ooops, Nude Did It Again! als highlighter op je wenkbrauwbot kunnen gebruiken. Op de pigmentatie van deze oogschaduws heb ik verder niets aan te merken: ze geven allemaal een goede hoeveelheid kleur en minimale fall-out.

De Catrice Mono Eyeshadows zijn voor € 2,79 (de 280 Heidi Plum en 360 We Still Support Green Peas nu voor maar € 1,40!) per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Gebruik jij de Catrice Mono Eyeshadows graag? Welk van deze 5 kleurtjes vind jij het leukst?

16 reacties op “5 mooie Catrice Mono oogschaduws (inclusief 2 die uit assortiment verdwijnen)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.