Categorieën
Beauty Nagels

2x leuk Miss Sporty lakje – Lasting Colour 380 en Clubbing Colours 330

Wanneer ik bij de DA of Etos bij het Miss Sporty schap sta te snuffelen wil ik me met mijn 27 jaar soms nog wel eens een beetje opgelaten voelen, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig natuurlijk want er is helemaal geen leeftijdsgrens of iets aan dit merk verbonden. Ik denk dat het gevoel een beetje te maken heeft met de wat goedkope, ‘beginners make-up’ uitstraling dat het merk vroeger had, maar anno 2012 zien de producten er eigenlijk best hartstikke leuk uit. De Cat’s Eyes oogschaduws wisten me in ieder geval al te overtuigen en nu heb ik ook nog een tweetal leuke lakjes gevonden waar ik heel enthousiast over ben!

Miss Sporty heeft twee verschillende soorten nagellak in haar schap staan: de Lasting Colour Nail Polish en de Clubbing Colours Quick Dry. De Lasting Colour collectie bestaat uit 14 kleuren en moet volgens Miss Sporty maar liefst 7 dagen blijven zitten en niet snel chippen of beschadigen. Ook de Clubbing Colours lakjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en moeten in één laagje dekken én binnen 60 seconden droog zijn.

Zoals je ziet hebben beide soorten lakjes een verschillend kwastje, zelf vind ik die van de Clubbing Colours het fijnste werken omdat deze wat breder en dikker van vorm is.

Wat een goeie vondst is deze Lasting Colour 380, ik vind het echt een onwijs leuk kleurtje! Helemaal op en top zomers met het knallende, metallic fuchsiaroze en de kleine glinstertjes die erdoorheen zitten. Het kleurtje is met twee laagjes prima dekkend, maar je moet tijdens het lakken wel een klein beetje oppassen voor strepen.

Ik kan echt niet kiezen welke ik nu leuker vind: de 380 Lasting Colour hierboven of deze Clubbing Colours 330! Het is een geweldig leuk mintgroen kleurtje met een vrij aparte metallic finish, die helaas wel behoorlijk streperig lakt maar ik moet zeggen dat ik het in het eindresultaat nog niet eens héél storend vind. Met twee laagjes zijn je nagels helemaal bedekt en ook is het lakje inderdaad heel snel droog, jeej!

De Miss Sporty Lasting Colour en Clubbing Colours lakjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat vind je van deze twee lakjes en van nagellak van Miss Sporty in het algemeen?

10 reacties op “2x leuk Miss Sporty lakje – Lasting Colour 380 en Clubbing Colours 330”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.