CategorieΓ«n
Beauty Nagels

Missoni nails!

EΓ©n van de leukste trends van deze zomer vind ik de Missoni, je weet wel dat printje met allerlei kleurige zigzagfiguurtjes. Het was ook ditzelfde printje dat ervoor heeft gezorgd dat ik sinds lange tijd weer eens met nail art aan de slag ben gegaan en mijn nagelsΒ  heb versierd met vrolijk gekleurde, zigzaggende driehoekjes!

Voor deze nail art heb ik gebruikt:

Trind Base Coat | Nicki Minaj for OPI Pink Friday | Essie Navigate Her Ole Caliente | Essence Colour & Go 93 C’est la vie | Barry M 295 Pure Turquoise | Etos limited edition zomerlakje 001 | Bourjois Nail Brush

Na de base coat heb ik mijn nagels twee laagjes van het Barbieroze OPI Pink Friday lakje gegeven, dat hiermee als basiskleur dient. Voor het zetten van de zigzagfiguurtjes heb ik een nieuw nail art kwastje (Professional Double Ended Nail Brush) van Bourjois gebruikt, dat aan de ene kant een schuin afgesneden kwastje en aan de andere kant een heel smal, puntig kwastje heeft.

Voor het zetten van de zigzagfiguurtjes heb ik van alle kleurtjes een klein beetje op een stukje oud papier gedruppeld en daar de smalle kant van het kwastje in gedipt. Ik ben begonnen met het rode kleurtje en daarna de oranje, de blauwe en de gele. Nu heb ik niet mijn volledige nagel versierd, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen ze helemaal van dit gezellige patroontje te voorzien.

Ik vind het resultaat wel erg leuk geworden met deze kleurtjes; het oogt lekker vrolijk. Het bleek wel lastig de figuurtjes helemaal lijnrecht op je nagels te krijgen maar ach, een beetje speels is ook wel leuk.

Q: Wat vind je van deze Missoni nail art, is het iets dat jij zelf zou dragen?

29 reacties op “Missoni nails!”

Het ziet er heel leuk uit!
Even een snelle tip tussendoor; bij mij liggen de nieuwe Catrice lakjes en oogschaduws, etc. al in het kruidvat, misschien bij jou ook al? πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.