Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Sleek Bronze Blocks

Het zonnetje mag dan heel regelmatig hoog aan de hemel staan en de temperaturen doen ’s zomers aan, maar dat wil nog niet zeggen dat we allemaal met een mooi sun kissed tintje rondlopen. We hebben daarom stiekem nog best een beetje hulp nodig van een kleurtje uit een doosje en met de nieuwe Sleek Bronze Blocks is dat helemáál geen straf!

Nieuwe Sleek Bronze BlocksDit seizoen voegt Sleek 2 zogenaamde Bronze Blocks aan haar assortiment toe, een Light en Dark versie. De mooi matzwarte vierkante doosjes hebben 4 kleuren (3 nude/bruine en 1 roze) die je in combinatie of los van elkaar kunt gebruiken.

Doosjes Sleek Bronze BlocksSleek Bronze Blocks openNet als praktisch alle Sleek palettes zijn ook deze aan de binnenkant voorzien van een handig spiegeltje, zodat je ook onderweg even een kleine touch-up kunt doen. In de poeders is  tweemaal het Sleek logo geperst en dit geeft het alles nog net even een extra luxe uitstraling.

Nieuwe Sleek Bronze Blocks doosjes openSleek Bronze Blocks nieuwWe kunnen kort en bondig zijn: één vinger over de poeders en wij waren verkocht. Superzacht, heel gepigmenteerd en 100% summerproof. Een nog ietwat pips huidje fleurt in aanraking met één van deze beauties binnen no time op en is helemaal ready to rock the summer!

Swatches Nieuwe Sleek Bronze BlocksDe Sleek Bronze Blocks zijn voor € 8,99 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van deze nieuwe Sleek Bronze Blocks? Heb jij al veel Sleek producten in je stash?

9 reacties op “Nieuwe Sleek Bronze Blocks”

De donkere spreekt mij wel aan. Daar kun je goed mee shapen en er zit meteen een goede blush in, erg handig voor op vakantie zodat je niet een bronzer en een blush los hoeft mee te nemen. Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.