Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Phylosophy opent je ogen

Het is helemaal afhankelijk van je leeftijd hoe leuk je het vindt om ouder te worden. Inmiddels zijn we op en punt beland dat we de humor er niet meer zo van inzien. Hoe meer onze huid in aanraking komt met zuurstof en dus hoe langer we op deze aarde rondlopen, hoe erger het verandert. Kortom: hoe ouder we worden, hoe meer kwalen onze huid vertoont. Zeker de huid rond onze ogen vraagt smekend om hulp. Waar de meeste merken zich richten op de huid ónder de ogen, pakt Phylosophy ook de huid bóven de ogen aan met hun nieuwe product in hun full of promise lijn: full of promise for eyes.

pr1

pr2

Full of Promise for Eyes belooft om de huid boven de ogen te liften en de huid onder de ogen te verstevigen. In één flacon bevinden zich daarom twee verschillende serums.

pr3

Het serum voor de huid onder de ogen zorgt voor meer volume en stevigheid van de huid en strijkt de rimpels glad.
Het serum bevat:
– Protein recycling complex en kigelia-extract zijn verantwoordelijk voor versteviging van de huid, waarbij de laatste ook de elasticiteit stimuleert. Ook  rogge-extract & sojameel stimuleeren de elasticiteit van de huid.
– Het natuurlijke systeem in de huid dat het DNA in de huidcellen herstelt wordt ondersteund door het DNA repair complex.
– Radical protection factor is de factor die de huidveroudering vermindert.
– Een verslapte huid wordt vaak geaccentueerd door opgehoopt vocht. Het ingrediënt caffeïne voert het vocht af waardoor de huid gladder wordt.
– Donkere kringen worden verminderd door extracten van vitamine C, omdat deze de tint van de huid verhelderen.

pr4

De liftende gel voor de huid boven het oog zorgt ervoor dat de ogen er uitgeslapen en wakker uitzien.
Net als het serum voor onder de ogen bevat de gel voor boven de ogen protein recycling complex, dna repair complex, radical protection factor en kigelia-extract, maar het bevat ook nog erwten extracten om de huid extra te verstevigen en de elasticiteit van de huid extra te verbeteren. Na een maand van dagelijks gebruik zou je al verschil moeten zien.

Phylosophy full of promise for eyes is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris en iciparisxl.nl voor €42,65.

Q: Wat vind je van dit product?

2 reacties op “Phylosophy opent je ogen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.