Categorieën
Beauty Make-up

L’Oréal Color Riche L’Extraordinaire

Lipgloss, lipstick, lipbalsem, lipstain, op het gebied van lipproducten kun je alle kanten uit. Mocht je nou niet tussen kiezen tussen de glans van een glossje en de intense kleur van een lipstick heeft L’Oréal dé oplossing: de Color Riche L’Extraordinaire liquid lipsticks!

L'Oréal Color Riche L’Extraordinaire De nieuwe Color Riche L’Extraordinaire kleuren zijn geen traditionele lipsticks zoals we ze allemaal kennen, maar een soort 2.0 versie. Voor de ontwikkeling van de Color Riche L’Extraordinaire kleuren heeft L’Oréal 3 verschillende oliën met elkaar gecombineerd waardoor ze heel intense kleur afgeven. De traditionele waxen die vaak in lipsticks worden gebruikt kunnen na verloop van tijd vervagen maar de mix van de 3 oliën zorgt ervoor dat de lipsticks hun originele, intense kleur behouden.

L'Oréal Color Riche L’Extraordinaire lipkleurenL'Oréal Color Riche L’Extraordinaire openDe Color Riche L’Extraordinaire kleuren lijken met de prachtige luxe gouden verpakking van de buitenkant op een lipstick, maar zodra je ze opendraait komt er een sponsapplicatortje tevoorschijn waardoor ze weer meer weghebben van een gloss.

L'Oréal Color Riche L’Extraordinaire liquid lipsticksL'Oréal Color Riche L’Extraordinaire lipkleurenHet voordeel van deze  liquid lipsticks is dat ze je lippen superglanzend maken, maar niet plakken. Ze hebben een licht zoet geurtje en een lekkere creamy en volle substantie waardoor ze heel lekker aanvoelen op je lippen en het ook best een tijdje uithouden. De 600 Nude Vibrato geeft een prachtige zalmroze/peachy kleur met een heel subtiel glittertje en 204 Tangerine Sonate zorgt voor koraaloranje zomerlippen met een schitterende glans.

Swatches L'Oréal Color Riche L’Extraordinaire De L’Oréal Color Riche L’Extraordinaire liquid lipsticks zijn voor € 15,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Q: Kende jij deze nieuwe lipkleuren van L’Oréal al? Wat vind je ervan?

6 reacties op “L’Oréal Color Riche L’Extraordinaire”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.