Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! – L’Oréal Paris Lumi Magique foundation

Aangezien de winter last minute heeft besloten zich toch nog even te laten zien en de lente en zomer dus helaas nog niet echt voor de deur staan moeten we ons kleurtje voorlopig nog maar even maar uit een flesje halen in de vorm van foundation. L’Oréal komt vanaf februari met een nieuwe lijn genaamd Lumi (de perfectie van het licht) waarin onder andere een geheel nieuwe foundation te vinden is: de Lumi Magique.

De Lumi Magique moet je gezicht als het ware van binnenuit oplichten en een zachte en stralende gloed verspreiden waardoor je huid er helder en natuurlijk stralend uit komt te zien. Het verschil met andere foundations is dat deze Lumi Magique een speciale formule bevat die het natuurlijke licht van je huid behoudt en eventuele oneffenheden verdoezelt zonder alles helemaal dicht te plamuren. De foundation komt in een mooie, luxe ogend glazen flesje met een transparante dop en rose gouden bovenkant. Net zoals tegenwoordig veel foundations is ook deze voorzien van een pompsysteem, wat altijd wel erg handig en hygiënisch werkt.

De foundation zal verkrijgbaar zijn in 5 kleuren waarvan ik de N4 Pure Beige heb ontvangen, die helaas wel wat te donker voor mijn vrij lichte huid is.

De foundation bevat onder andere het ingrediënt Andersen Liquid, dit is een concentraat die de huid een lichte gloed geeft en deze mooi egaliseert. Verder bevat deze Lumi Magique aanzienlijk meer water dan ieder andere foundation, waardoor het snel door je huid wordt geabsorbeerd, deze niet verstopt en een natuurlijk effect geeft.

Ik moet zeggen dat de kleur van deze N4 Pure Beige me nog meevalt en niet zo donker is als ik had gedacht. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht valt hij een beetje gelig uit en is daarmee niet helemaal passend bij mijn huid, maar één van de lichtere kleuren zal dan wellicht beter matchen. Ik heb de foundation met de beautyblender aangebracht en hij laat zich echt heel makkelijk verdelen en geeft mijn huid vrijwel meteen een hele mooie, lichte glans. Enige roodheid wordt goed bedekt zonder een dikke cakey laag te creëren en ook voelt de foundation ook heel licht en alles behalve verstoppend of verstikkend aan.

Eerlijk gezegd heb ik zelf niet zoveel met nogal prijzige foundations met allerlei beloften maar ik moet toegeven dat deze Lumi Magique eigenlijk best fijn is en ondanks de wat te donkere kleur een mooi resultaat geeft. De foundation gaat in ieder geval niet als een soort plakkaat op je huid liggen, voelt niet vettig of verstikkend aan en bedekt eventuele onzuiverheden en roodheid ook prima. Na al deze pluspunten kan ik toch niet helemaal om de prijs van maar liefst € 16,99 heen, dat is toch een aardige smak geld voor zo’n klein flesje maar helaas is het tegenwoordig een beetje zo: hoe beter en meer ontwikkeld de foundation, hoe hoger de prijs.

Naast de foundation vind je in de Lumi Magique lijn ook een Magic Lumi Light Infusing Primer (€ 13,99) en een Magic Lumi Concealer (€ 12,49).

Pluspunten
Geeft mijn huid mooie, egale dekking en gloed zonder cakey effect te geven
Is makkelijk aan te brengen en te verdelen en geeft geen verstikkend gevoel
Flesje ziet er mooi en luxe uit
Komt met handig en hygiënisch pompsysteem

Minpunt
Tja, toch de prijs van € 16,99

De L’Oréal Lumi Magique foundation is vanaf 6 februari voor € 16,99 verkrijgbaar bij Etos.

 Q: Wat denk je, is deze foundation misschien iets voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Nieuw! – L’Oréal Paris Lumi Magique foundation”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.