Categorieën
Beauty Nagels

Mijn favoriete taupe nagellakjes

Een kleur die ik de laatste tijd een beetje aan het ontdekken ben en steeds meer ga dragen is taupe. De kleur taupe is het beste te omschrijven als een grijs-bruine tint, waarbij tussen de ene of de andere taupe ook nog eens behoorlijk wat verschil kan zitten. Zo heb je donker taupe, medium taupe, bleek taupe, purper taupe, grijs taupe, roos taupe en zo kan ik nog wel even doorgaan. Anyway, vandaag laat ik je mijn meest favoriete taupe-kleurige nagellakjes zien!

Ik vind taupe een mooie kleur om te dragen, het is niet te opvallend en staat op één of andere manier wel classy en chique. Een aantal van de taupe lakjes die ik je laat zien zijn al eens langsgekomen op By Sjanty, maar toch heb ik ze voor de duidelijkheid ook nog even op mijn nagels aangebracht

1: Misa Cosmetics 9 to 5 collectie 241 Coffee Pick Me Up
Deze en nog 3 andere lakjes uit de 9 to 5 collectie van Misa heb ik vorige week laten zien en ik vind ‘m echt heel mooi. Zoals ik in de review ook al zei lijkt de kleur van dit lakje vanuit het flesje bruinachtig, maar valt op de nagels toch echt taupe uit met een wat paarsige ondertoon.

2: W.I.C. by Herôme Johannesburg 72
Helaas is het kwastje van dit flesje een beetje misvormd waardoor ik ‘m niet zo heel veel gebruik, maar het is een prachtig kleurtje. Zoals je kunt zien is dit van de vier de lakjes op bovenstaande foto een beetje de uitschieter en neigt als enige meer naar bruin.

3: Catrice Ultimate Nail Lacquer 640 Grey’s Kelly
Grey’s Kelly is van al deze lakjes denk ik het minst goed dekkend waardoor ik er drie laagjes van heb aan moeten brengen, maar het is evengoed een heel mooi zacht taupe kleurtje met een paarse ondertoon. Lijkt in het flesje erg op de Beavis & Mud-Head, maar die is op de nagels toch iets donker.

4: Catrice Big City Life LE collectie C03 Sydney
Dit was denk ik mijn favoriete lakje uit de Catrice Big City Life collectie, het is een prima dekkend, creamy taupe kleurtje met een paars/grijze ondertoon.

5. NYC (New York Color) In A New York Minute 246 Park Ave
Dit lakje heb ik pas net en is daarom ook nog niet voorbijgekomen op By Sjanty. Binnen nu en een paar dagen volgt er een review van een aantal NYC In A New York Minute lakjes, inclusief deze. Ik kan in ieder geval al vast verklappen dat het een mooi donker taupe-kleurig lakje is dat met twee laagjes prima dekt en snel droog is.

6. Catrice Ultimate Nail Lacquer 570 Beavis & Mud-Head
Deze Beavis & Mud-Head en de Grey’s Kelly liggen qua kleur redelijk dicht bij elkaar, alleen pakt deze wat donkerder uit. Erg mooi lakje!

Q: Wat is/zijn jouw favoriete taupe-kleurige lakje(s)?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

25 reacties op “Mijn favoriete taupe nagellakjes”

Ik heb maar 1 taupe kleurtje en dat is die uit de Big city life collectie van Catrice. Ben er echt dol op! Ik ben echt gek geworden van dit kleur, maar het is niet zo evident om dat kleur te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.