Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! Etos Bronzing Powder

Tijdens deze gure en koude winterdagen kunnen onze wangen wel een beetje kleur gebruiken en als je niet op wintersport of een lekkere zonnige vakantie gaat moet je je huid een handje helpen. Etos helpt ons daarmee en komt vanaf 6 februari met de Bronzing Powder waarmee je je gezicht snel en simpel een gezond tintje geeft, alsof net de eerste voorjaarszonnestralen hun licht erop geschenen hebben!

Het eigen merk van Etos heeft al een mooi en uitgebreid assortiment gezichtspoeders en kan daar deze Bronzing Powder aan toevoegen. Deze zal echter niet vast in het assortiment worden opgenomen, maar is slechts tijdelijk verkrijgbaar en daarmee dus een limited edition. De poeder komt in een vrij hoog, simpel rond doosje van 10 gram met een transparante bovenkant waardoor je de poeder kunt zien. De poeder is verdeeld in kleine partjes en heeft in totaal 5 verschillende tinten.

Het is niet echt heel handig als een poeder in van die kleine vormpjes is verdeeld, want zo kun je er met een normale poeder- of blushkwast namelijk nogal lastig in komen en gaan de kleurtjes snel door elkaar. De Bronzing Powder is met vijf (eigenlijk vier, met één highlighter) verschillende tinten wel erg variabel en biedt daarmee voor iedere huidskleur in principe wel een geschikte kleur.

De eerste kleur is de meest donkere van allemaal en is daarmee ook het beste gepigmenteerd. De tweede is een beetje bronskleurig en de derde is een hele lichte off-white highlighter, die niet heel erg goed zichtbaar is maar voor een highlighter op zich prima voldoet.

De vierde kleur is mooi lichtroze en de vijfde en laatste is lichtbruin. In de meest donkerbruine tint zijn overigens heel veel kleine goud- en bruinkleurige glittertjes verwerkt, die je op de swatch ook heel lichtjes terugziet. Verder hebben alle kleurtjes een lichtglanzende finish.

Op onderstaande foto heb ik mijn kwast door alle kleurtjes gehaald en hier heel lichtjes een beetje van op mijn jukbeenderen aangebracht. Zo is de poeder niet super opvallend, maar geeft mijn wangen net een mooi glowy bruin, shimmery tintje.

Pluspunten
Bronzing Powder biedt 5 (inclusief 1 highlighter, dus eigenlijk 4) verschillende tinten
Poeder heeft redelijke prijs, helemaal met de 25% korting die er vanaf gaat
Geeft een mooi, subtiel, shimmery tintje aan gezicht

Minpunten
Doordat poeder in kleine partjes verdeeld is kun je er lastig met je kwast in
Bronzing Powder is slechts tijdelijk verkrijgbaar en op=op

De Bronzing Powder is vanaf 6 februari voor € 5,99 tijdelijk verkrijgbaar bij Etos.
Let op! Van 6 februari tot en met 4 maart krijg je hier ook nog eens 25% korting bovenop en betaal je dus maar € 4,49!

Q: Gebruik jij ook tijdens de winterdagen bronzing powder of bewaar je dit product meer voor het lente- en zomerseizoen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “Nieuw! Etos Bronzing Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.