Categorieën
Beauty

Mijn Sleek stash

Het Engelse merk Sleek heb ik ergens vorig jaar rond deze tijd ontdekt en nu zo’n 365 dagen later heb ik er een al een bescheiden stash van opgebouwd. Jammer genoeg is dit prachtige merk niet in de winkel te koop, maar aan de andere kant is dat voor mijn bankrekening en portemonnee misschien maar beter ook. Vandaag geef ik je een kijkje in mijn met liefde opgebouwde Sleek stash!

Ik begin met de wereldberoemde iDivine palettes, waar ik er inmiddels vier van heb: Bad Girl, PPQ Me, Myself & Eye, Avoir La Pêche en het Au Naturel palette uit de Nude Collection.

Toen ik iedereen zo lyrisch over de palettes hoorde praten en zag schrijven dacht ik dat dit nogal overdreven was, maar inmiddels snap ik het enthousiasme wel. De oogschaduws hebben prachtige, intense en supergepigmenteerde kleuren, zijn fijn in gebruik en € 7,99 voor een mooi, stevig palette met 12 kleurtjes is ook niet heel duur. Het enige nadeel aan deze palettes vind ik dat de oogschaduws nogal kruimelig zijn waardoor ze nogal wat fall-out geven het snel een rommeltje in de palettes wordt.

Ook een beroemd Sleek product is de Tinted Lip Conditioner, die wel een beetje op die van MAC en Bobbi Brown lijken. Ik heb er maar twee van, maar vind ze wel erg fijn.

De Sugar May uit de Avoir la Pêche collectie geeft een mooi licht peachy tintje, terwijl de Pink Cadillac mijn lippen behoorlijk knallend roze kleurt.

Dan heb ik ook twee blushes, die echt supergepigmenteerd zijn. Ik heb nog wel een aantal Sleek blushes op mijn wishlist staan, maar dat zijn dan wel iets minder opvallende kleurtjes dan deze.

De Sleek blushes komen in mooi matzwarte stevige doosjes en zoals je ziet zijn de kleuren echt booming! Pixie Pink is een echt barbieroze blush die je echt héél voorzichtig en subtiel moet aanbrengen en de Avoir la Pêche Pan Tao is in your face orange, die je dus ook met enig beleid moet opbrengen.

Een vrij nieuw product van Sleek zijn de Pout Paints een soort verf voor op je lippen. De drie kleurtjes (156 Peachy Keen, 158 Rosette en 162 Milkshake) die ik heb zijn echt hele mooie, knallende kleurtjes en erg leuk om te dragen. Het leuke aan deze Pout Paints is dat je de kleurtjes ook met elkaar kunt mengen waardoor je zelf hele bijzondere tinten kunt creëren.

Nog een aantal losse Sleek producten die ik in mijn bezit heb zijn een bruin Eyebrow Pencil (191), die ik eerlijk gezegd nog niet gebruikt heb. Wanneer mijn Catrice Eyebrow Stylist op is ga ik denk ik over op deze, die er prima uitziet. Verder heb ik nog een hele mooie Glisten Me highlighter en een Face & Body Glo.

De highlighter komt in een flesje en is qua aanbrengen niet heel handig, want dit gaat door middel van een soort gek staafje. De Sleek Face & Body Glo is een klein palette dat 5 verschillende tinten shimmery highlightpoeders bevat waarmee je je gezicht en eventueel lichaam van een mooi sunkissed tintje kunt voorzien.

Q: Waar bestaat jouw Sleek stash op dit moment uit? Heb je misschien ook nog specifieke Sleek producten op je wishlist staan?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

27 reacties op “Mijn Sleek stash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.