Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes

Een merk dat de laatste tijd niet heel veel voorbij is gekomen op By Sjanty is NYC, oftewel New York Color. Dit merk is nu bijna een jaar verkrijgbaar in Nederland en biedt op zich hele leuke make-upjes voor een budget prijs. Helaas ben ik zelf niet over alle producten even enthousiast, maar met de nagellakjes van NYC is wat mij betreft niets mis!

Ergens begin vorig jaar heb ik al eerder twee NYC In A New York Color Minute lakjes laten zien: de donkerrode 226 Madison Avenue en de aubergine 244 Downtown. Vandaag is het tijd voor 224 Times Square, 236 Greenwich Village, 242 Uptown en 247 Prince Street. De NYC In A New York Color Minute lakjes komen in vrij smalle en langwerpige flesjes met daarin 9,7 milliliter.

De dop houdt met het langwerpige formaat erg fijn en stevig vast en ook het kwastje van deze lakjes vind ik erg prettig werken, je kunt je nagels in drie bewegingen goed bedekken.

Behalve dat de nagellak volgens NYC een speciaal kwastje heeft waarmee je heel makkelijk precies de juiste hoeveelheid kleur kunt aanbrengen moet de lak ook binnen 60 seconden droog zijn. Dat heb ik natuurlijk meteen even getest en inderdaad, de lak is supersnel droog.

De 224 Times Square is een prachtig koraalrood lakje met een mooie creamy glans. Dit kleurtje heeft wel minimaal drie laagjes nodig, want met twee blijft hij nog behoorlijk sheer.

236 Greenwich Village is een gorgeous donkerroze lakje met eveneens een creamy finish en is met twee laagjes prima dekkend.

242 Uptown is een redelijk bijzonder en vooral verrassend lakje, het heeft een mooie lichtroze kleur met daardoorheen heel veel kleine zilveren glittertjes. Vanuit het flesje zie je deze glittertjes vrijwel niet, dus extra verrassend is het effect op je nagels!

247 Prince Street is wat mij betreft het meest bijzondere lakje van deze vier. Een prachtige paarse kleur met een metallic finish en een gouden gloed, erg mooi!

Pluspunten
De lakjes hebben prachtige, intense kleuren en vooral de 242 en 247 geven een bijzonder effect
Langwerpige dop en kwastje lakt fijn
Lakjes zijn snel droog
Kosten slechts € 2,29 per stuk

Minpunten
Niet bij ieder Kruidvat filiaal verkrijgbaar
224 had wel drie laagjes nodig

De NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes zijn voor € 2,29 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Wat vind jij van de NYC In A New York Color Minute nagellakjes, heb je er zelf ook al ervaring mee of (nog) niet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “Swatches 4 NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes”

Dit zijn nou kleurtjes waar ik blij van word als het op mijn nagels zit! Ik heb zelf twee lakjes van NYC waar ik erg tevreden over ben. 236 Greenwich Village en 242 Uptown vind ik de mooiste kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.