Categorieën
Beauty

(Bijna) opgemaakte producten

Op andere blogs zie ik regelmatig artikeltjes over het opmaken van producten voorbij komen en iedere keer als ik die zie denk ik: ja, ik zou ook echt eens meer producten op moeten maken. Eerlijk gezegd gebeurt het nog veel te weinig, maar op dit moment heb ik toch een aantal producten die ik óf helemaal of bijna opgemaakt heb!

Ik heb werkelijk geen idee de hoeveelste Neoderma Cleansing Milk dit is, ik gebruik deze denk ik sowieso al een jaar of twee. Ik verbaas me er iedere keer nog over hoe lang ik met zo’n flesje van 200 milliliter doe, ik denk zo wel een half- of driekwart jaar. Omdat het nogal kostbaar spul is knip ik ‘m altijd open als hij bijna op is om ook de laatste restjes eruit te krijgen. De back-up is gelukkig al in huis!

Toen ik deze aanschafte had ik nooit gedacht dat ik ‘m bijna op zou maken, maar zoals je ziet is de bodem al in zicht! Deze Lemony Flutter is gewoon echt een wondermiddel voor mijn nagelriemen en smeer ze er sowieso twee keer per dag mee in en soms ook tussendoor nog wel eens, vooral wanneer het net zoals nu behoorlijk koud weer is.

Ik noemde deze gisteren ook al in het artikel over mijn favoriete producten van januari en de eerste is inmiddels op. Deze Kruidvat  nagellakremover met Easy Pump system is erg handig om te gebruiken met het swatchen van nagellakjes, het verwijdert de lak heel makkelijk en snel en ook droogt het mijn nagels niet zo uit, wat ook wel fijn is.

Van deze Trind handcrème heb ik inmiddels al meerdere versies gehad en ik denk dat dit nu de derde is die leeg is. Ik denk overigens niet dat ik deze nog opnieuw ga kopen, omdat ik momenteel de handcrème van KOH heel fijn vind.

Op dit moment gebruik ik een aantal verschillende scrubs en heb ik ook deze Rub Rub Rub van Lush weer eens uit de kast gehaald. Ik vind dit overigens niet de meest fijne scrub die ik heb, dit heeft voor mij vooral met de geur en de nogal vloeibare structuur te maken. Nu deze bijna op is ga ik ‘m dan ook niet opnieuw kopen.

Ook deze kwam gisteren al voorbij in het favorieten artikel en helaas, helaas is deze echt bijna op. Zoals ik al zei zit ik erover te denken om deze in de full size versie aan te schaffen, al is deze met € 19,95 vrij prijzig maarja, je moet wat voor zachte en gehydrateerde handjes over hebben!

Ik denk dat ik deze Purol lippenbalsem wel een jaar lang iedere avond trouw op mijn lippen heb gesmeerd, maar sinds het testen van de Rosebud Mocha Rose ben ik daar nu helemaal fan van. Desalniettemin heb ik deze Purol vaseline toch al behoorlijk opgemaakt, wat ik eigenlijk nooit had verwacht want er zit best heel wat in.

Ohhh, ik baal zo dat deze bijna leeg is! Het potje is bijna onherkenbaar geworden, maar dit is de Coco Vanilla Fluffy Sorbet Scrub van The Beauty Bakery, mijn favo scrub op dit moment. De geur en structuur ervan zijn zó fijn, I love it! Ik kan dan ook niet uitsluiten dat er weer een nieuwe variant van gaat komen!

Dit is volgens mij mijn tweede Anastasia Clear Brow Gel en ook deze is bijna op. Gelukkig zat er in de allereerste Glossybox van november een mini versie van deze browgel en kan ik dus nog even vooruit! Ik heb wel meerdere wenkbrauwgels geprobeerd, maar dit is toch degene die ze het beste en het langste in model houdt.

Deze Trind nagellakremover heb ik lange tijd naar tevredenheid gebruikt, maar nu heb ik in het Kruidvat pompje een goede vervanger gevonden. Hoewel deze van Trind echt heel fijn is, is hij toch wel vrij prijzig en ook redelijk snel op en is daarmee niet heel voordelig.

Q: Welke producten heb jij de afgelopen tijd (bijna) opgemaakt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “(Bijna) opgemaakte producten”

Mij is het dus nog nooit gelukt om een Lemony Flutter op te maken! Maar ik ga er in ieder geval eens voor om wat spullen op te maken de komende maand, het wordt toch allemaal net iets te veel 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.