Categorieën
Beauty Nagels

Impulss Nail Polish en Cracked Nails Topping

Impulss is zo’n merk waar ik in het Kruidvat al wel meerdere malen tegenaan ben gelopen, maar waar ik voor zover ik weet nog nooit iets van gekocht of gebruikt heb. Best jammer, want het merk verkoopt hele leuke nagelproducten, waaronder een hele serie leuke nagellakjes én crackle topcoats. De crackletrend is dan misschien inmiddels wel een bèètje 2011 maar who cares, deze van Impulss zijn toch wel errug leuk!

Impulss is een Nederlands merk dat is gevestigd in Lelystad en te koop is bij onder andere Kruidvat, DA, Trekpleister en bij sommige Douglas en ICI Paris filialen. De Impulss nagellakjes zijn te herkennen aan hele kleine vierkante flesjes waar 6,5 milliliter in zit. Ik dacht aanvankelijk dat de lakjes alleen saaie nummers hadden gekregen: INP004, INP030 (gewone nagellak), INPC003 en INPC004 (crackle lakjes), maar op de website staan bij deze codes ineens ook namen vermeld. Vreemd dat je deze op de flesjes zelf dan niet terug kunt vinden, maar hier komen ze: INP001 Pearly Pink, INP002 Fuchsia Flower, INP003 Rouge, INP004 Purple Rain, INP005 Orange Tulip, INP006 Red Rose, INP007 Bordeaux, INP008 Desert Sand en INP009 Nightime Blue. De zilveren INP030 is afkomstig uit de Impulss voorjaars/zomercollectie van 2011.

Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien zijn de cracklelakjes op de dop voorzien van de tekst Cracked Nails Topping en hebben de gewone lakjes een egaal zwarte dop. Doordat de lakjes heel ieniemienie zijn hebben ze natuurlijk niet zo’n heel groot kwastje, maar dat maakt niet uit want ze lakken prima.

De gewone nagellakjes zijn dus verkrijgbaar in verschillende, leuke knallende kleurtjes. Ze zijn niet heel superbijzonder of vernieuwend, maar dat hoeft ook niet altijd. De Cracked Nails Topping is er in de zilveren INPC001, de zwarte INPC002 en de INPC003 en INPC004 die ik je laat zien.

De naam doet het al verraden: INP004 Purple Rain is een heel mooi helder paars lakje met een creamy finish. Voor een echt intens effect heb ik er drie laagjes van aangebracht.

Over de INP004 Purple Rain heb ik de INPC004 Crackle Topcoat aangebracht, wat ik op zich wel een grappige combi vind. De creackle lijkt vanuit het flesje nogal geel van kleur, maar pakt op de nagels echt mooi goud uit met een lichte metallic finish en enkele hele kleine glittertjes. Van de cracklelak heb ik slechts één laagje aangebracht, dat is meer dan genoeg.

De INP030 is een zilverkleurig lakje met een metallic finish waar ik drie laagjes van heb aangebracht. Ik vind het niet perse een lakje voor de lente/zomer (aangezien hij uit de lente/zomercollectie van 2011 komt), maar dat maakt niet uit want ik maak er nu in de winter ook gewoon lekker gebruik van!

Over de zilveren INP030 heb ik de donkerpaarse INPC003 cracklelak aangebracht die een vrij matte finish met hier en daar een klein glittertje geeft, hij is erg mooi!

Na deze eerste kennismaking met Impulss ben ik eigenlijk best wel enthousiast, het zijn leuke en prima lakjes. De gewone nagellakjes geven mooie kleurtjes, al heb ik voor een echt mooi en intens kleureffect wel drie laagjes aan moeten brengen. Verder blijven ze best een paar dagen mooi zitten, drogen snel en de cracklelakjes vind ik mooi en niet te grof breken (al ligt dat ook aan de hoeveelheid die je aanbrengt). De lakjes van Impulss kosten € 4,99 en op zich vind ik dat redelijk te doen, al moet je je wel bedenken dat de flesjes niet supergroot zijn en je daarvoor niet héél veel krijgt, maar goed.

Pluspunten
De lakjes hebben met € 4,99 op zich een redelijk schappelijk prijsje
Ondanks het kleine formaat lakken het kwastje van de lakjes prima
Lakjes hebben mooie, heldere kleurtjes
Crackellak breekt mooi
Goed verkrijgbaar bij Kruidvat, DA en ook bij sommige Douglas en ICI Paris filialen

Minpunten
Van de gewone nagellak heb ik voor een echt goede dekking drie laagjes aan moeten brengen
De lakjes hebben (op de flesjes) geen namen, maar alleen saaie nummers

De Impulss lakjes zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en DA.

Q: Heb jij al wel eens nagellak van Impulss gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

17 reacties op “Impulss Nail Polish en Cracked Nails Topping”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.