Categorieën
Beauty Nagels

Nagels met Essence ‘Vintage District’ nail art decoration kit 02 Designer for a day

Een etuitje vol glinsterende en blinkende glittertjes, steentjes en lovertjes voor op de nagels, hoe heb ik daar in godsnaam eerst gewoon voorbij kunnen lopen zonder deze in mijn winkelmandje te gooien! Stiekem weet ik wel wat me eerst tegenhield: de vraag hoe ik dit als überkluns in godsnaam enigszins normaal op mijn nagels zou gaan krijgen. Gistermiddag ben ik vol goede moed aan de slag gegaan en ik moet zeggen: het is best leuk geworden!

Op de achterkant van het setje is te lezen dat je met een (Essence) basecoat, sealing topcoat en nagellijm aan de gang moet, maar ik heb simpelweg een transparante lak van Miss Sporty gebruikt.

Allereerst heb ik een kleine hoeveelheid van de steentjes die ik zou gaan gebruiken op een stukje aluminiumfolie gestrooid en vervolgens op de te versieren nagel een laagje transparante lak aangebracht. Meteen daarna (snel, vóór de lak is opgedroogd!) heb ik eerst wat van de steentjes rechtstreeks uit het zakje op mijn nagel gestrooid en er daarna nog wat losse van de aluminiumfolie opgedrukt.

Kijk hoe leuk het er uiteindelijk uitziet! De leukste vind ik zelf de kleine oudroze rondjes en de holografische gouden steentjes op mijn wijs- en middelvinger, die waren ook redelijk makkelijk en snel aan te brengen. Het meest lastige waren zonder twijfel de blauwe lovertjes, vooral omdat ze vrij groot zijn en daardoor niet heel goed (plat) blijven zitten.

Of het in het dagelijks leven nou ook echt handig is rond te lopen met zulke nagels, nee, want ik had ze krap een half uur op en toen had ik in huis overal al een spoor van glitters en steentjes achtergelaten maar hey, het ziet er wel heel leuk uit!

De Essence Vintage District nail art decoration kitjes zijn nog tot en met eind maart voor € 2,59 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van dit nail art decoration setje? Heb je er zelf ook al eentje gescoord of is het niets voor jou?

29 reacties op “Nagels met Essence ‘Vintage District’ nail art decoration kit 02 Designer for a day”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.