Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Neo Geisha’ oogschaduws

Wel, niet, wel niet, wel niet…. Volgens mij ben ik de afgelopen week wel minstens drie keer langs het Catrice Neo Geisha schap gelopen en ben ik ook weer drie keer teruggegaan omdat ik maar niet kon beslissen of ik de vier oogschaduwmono’s nou leuk genoeg vond of toch niet. Nou, je ziet het: de mooie kleurtjes hebben me toch over weten te halen en vandaag laat ik ze aan je zien!

IMG_6753De vier poederoogschaduws C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo hebben naast toffe kleurtjes ook allemaal een mooi bloemdessin, wat het toch bijna wel een beetje zonde maakt om ze te gebruiken….

C01 Japaneyese is de meest donkere oogschaduw van de vier en is ook degene met de meest zichtbare shimmertjes. Het heeft een heel stoer grijsblauw kleurtje dat bijvoorbeeld heel mooi te gebruiken is in de crease of buitenste ooghoeken. Nice!

C02 Discreet Artist is een hele mooie huidskleurige oogschaduw die perfect is voor op het wenkbrauwbot of als basis op de oogleden. Met een paar laagjes vind ik het pigment ervan nog lang niet slecht, ik heb ze wel van mindere kwaliteit gezien.

C03 Dance In Gion is een hele mooie intens paarse oogschaduw met een lekkere zachte structuur en een heel licht glanzende finish.

IMG_6735IMG_6761Bijna gifgroene kleurtjes als deze C04 Planet Tokyo vind ik bij mezelf nooit zo’n succes op de ogen, maar het is evengoed wel een heel mooi, helder kleurtje.

Hieronder zie je swatches van alle vier de Neo Geisha oogschaduws en ik moet zeggen dat ze me niet teleurgesteld hebben. Of nou ja, ze hebben wel één minpuntje en dat is dat ze nogal los van structuur zijn en daardoor gauw kruimelen en wat fall-out geven. Afgezien daarvan zijn het verder prima oogschaduws met mooie kleuren en een fijne, zachte structuur. Wat erover blijft van het leuke bloemetje als je ze gebruikt? Jammer genoeg heel weinig maar hey, gelukkig hebben we de foto’s nog!

De Catrice Neo Geisha oogschaduws zijn nog tot en met eind maart voor € 2,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat

Q: Heb jij al wat gekocht uit de Neo Geisha collectie? Wat vind je van de oogschaduws?

23 reacties op “Catrice ‘Neo Geisha’ oogschaduws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.