Categorieën
Beauty

Nagellak tag

De laatste tijd gaan er erg veel leuke tags rond in beautyblogland en gisteren ontving ik van Lotte ook weer een hele leuke: de Nagellak Tag. Dus ben je benieuwd hoeveel nagellakjes ik heb en van welke kleur en merk ik er het meest heb, lees dan snel verder!

Uit hoeveel lakjes bestaat jouw stash?
Ik had werkelijk geen idee hoeveel nagellakjes ik heb, maar ik heb ze snel even geteld en het zijn er 89. Er zijn meiden die er rond de 200 hebben, maar aangezien ik niet perse een echte nagellakliefhebster ben vind ik het er nog behoorlijk wat!

Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
Ik denk dat ik van Catrice & Rimmel de meeste lakjes heb. De lakjes van Catrice test ik vooral voor mijn site, die van Rimmel vind ik persoonlijk het fijnst in gebruik.

Wat is de meest voorkomende kleur?
Daar hoef ik niet lang over na te denken: definitely pink!

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ja, ik heb geen zwarte nagellak. Waar ik wel heel veel zwarte kleding draag zou ik niet snel zwart op mijn nagels aanbrengen. Toevallig heb ik heel recent het lakje I Wear My Sunglasses At Night van Catrice ontvangen dus dat is mijn eerste zwarte. Verder heb ik ook geen enkele crackle nagellak, dat trekt me totaal niet.

Welke nagellak draag je het meest (kleur/merk/naam)?
Ik verklapte het net al een beetje; de lakjes van Rimmel vind ik het prettigst werken en heb ik er daarom ook het meest van, vooral de Lycra Pro variant is favoriet. Ook Bubblegum van Gosh en 320 Fuchsia Power van Sally Hansen Xtreme Wear draag ik regelmatig.

Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weggegooid?
Dat zijn er een paar van Catrice, die vind ik echt totaal niet fijn lakken en de kleuren zijn ook totaal niet goed dekkend. Toch wil ik ze niet echt weggooien, omdat ze dan misschien juist net uit de collectie worden gehaald en ik ze dan toch wel graag als collectors items in mijn stash wil houden 😉

Gebruik je een basecoat?
Ja een simpele van Etos, die zijn werk prima doet. Dit doe ik overigens pas sinds dit jaar, eerder vond ik een basecoat maar onzin.

Gebruik je een topcoat?
Jazeker, de laatste tijd is dat de Insta-Dri Anti-Chip Top Coat van Sally Hansen.

Werk je liever met stempels of uit de losse hand met nailart?
Nailart doe ik bijna nooit, daar heb ik simpelweg het geduld en de vaste arm niet voor, maar ik wil het wel gaan proberen. Dan zou ik het met een dotting tool en/of stempels doen en niet uit de losse hand, want dat wordt sowieso niks.

Houd je van shimmers/glitters of liever een crème finish?
Dat is een lastige, dat ligt een beetje aan mijn bui. De ene keer ga ik voor een wat meer simpele, crème nagellak zonder al teveel poespas en de andere keer pak ik lekker uit en ga ik voor glitter & glamour, maar over het algemeen kies ik dan wel meer voor een crème finish.

Voel je je kaal zonder nagellak?
Nee, dat valt mee. De laatste weken draag ik even geen nagellak om mijn nagels wat rust te geven en dat bevalt me eigenlijk prima. Toch gaat het wel kriebelen als ik meiden met mooi gekleurde nagels zie!

Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Daar kan ik kort en krachtig over zijn: geen! Ik koop eigenlijk vrij weinig nagellak.

 Ik zou het leuk vinden als jij deze tag hieronder of op je eigen blog ook invult!

6 reacties op “Nagellak tag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.