Categorieën
Beauty Nagels

Gosh Bubblegum nagellak

Eerlijk gezegd ben ik nog een beetje een groentje op het gebied van Gosh nagellak, want het lakje uit dit artikel is pas de tweede die ik in mijn bezit heb (schaam). Na onlangs mijn nagels met de prachtige mintgroene Miss Minty te hebben gelakt, die me prima is bevallen, ben ik dit geweldige snoeproze kleurtje eens gaan proberen!

Felroze is dé kleur voor op de lippen dit seizoen en nu kun je je nagels met je mond laten matchen met deze 598 Bubblegum. Aangezien ik dól ben op alles dat roze is, en vooral Barbieroze, kon ik dit lakje natuurlijk niet laten liggen. In het flesje ziet de kleur er al geweldig uit, lekker vrolijk, girly en zomers. Doordat er zo’n fijne alarmsticker op het flesje zit en ik deze niet helemaal wilde vernielen door het stickertje er af te gaan pulken heb ik geen foto van de naam van het lakje kunnen maken, maar ik denk dat je me bij het zien van het kleurtje wel gelooft als ik zeg dat het Bubblegum heet!

Gosh zegt zelf over deze nagellak dat het een gladde textuur heeft, eenvoudig kan worden aangebracht, snel droogt en onmiddellijk dekt. Klinkt goed, maar dat gaan we natuurlijk even testen!

Het lakje heeft een vrij lang, smal en soepel kwastje waarmee je je nagels inderdaad makkelijk, snel en netjes kunt lakken. Wat ook fijn is aan de Gosh nagellakjes is dat de lak niet te dik en niet te dun is, maar gewoon lekker vloeibaar en geen strepen of klontjes geeft.

Naast bovenstaande beloften staat de nagellak van Gosh sowieso wel bekend om een goede kwaliteit en dekking en ook deze roze is daar geen uitzondering op. Na één laagje dekt hij eigenlijk al prima, maar met twee laagjes ziet het er helemaal mooi egaal uit. Bij de Gosh nagellak valt me inderdaad op dat deze vrij snel drogen, wat natuurlijk enorm fijn is wanneer je niet zoveel tijd en geduld hebt!

In het flesje lijkt de lak al vrij fel, maar op je nagels is hij nog nét een stukje feller en mooier. Wauw, de kleur knalt echt van je nagels af!

Op onderstaande foto’s zie je een swatch op een nagelwiel:

En hier op mijn nagel:

Ik denk dat ik dit lakje de komende zomer veel zal gaan dragen, het is echt zo’n kleurtje dat bij allerlei outfits heel leuk staat en deze een lekkere vrolijke touch geeft. Het Bubblegum lakje maakt deel uit van de Gosh Spring Look 2011 collectie en is nu verkrijgbaar.

By Sjanty vindt dit product:

De Gosh Bubblegum nagellak is voor € 6,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

12 reacties op “Gosh Bubblegum nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.