Categorieën
Beauty Nagels

Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

Al jarenlang gebruikte ik de Pro Super Wear Topcoat van Rimmel als topcoat over mijn nagellak, maar een nadeel daarvan dat ik steeds meer ging ondervinden is dat hij nogal een plakkerige finish geeft waardoor ik alsnog lelijke lak met allemaal ophopingen en oneffenheden kreeg. Ik ging daarom eens om me heen kijken naar een andere topcoat en las op meerdere blogs enthousiaste ervaringen over de Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat, die ik daarom ook aangeschaft en geprobeerd heb.

De Insta-Dri Anti-Chip Top Coat van Sally Hansen belooft je nagellak 30 seconden droog te laten zijn zodat je binnen no time je handen weer kunt gebruiken. Verder moet het je nagels een mooie, blijvende glans geven en zorgen dat deze lang houdt zonder snel te chippen en af te bladderen.

De Top Coat bevat een snelwerkende formule met een exclusief complex met acrylpolymeren die ervoor zorgt dat iedere nagellak binnen 30 seconden droogt en een aanwezige UV-filter voorkomt  dat de kleur van de lak verbleekt of verandert.

De topcoat komt in een roodgekleurd flesje met witte dop dat er uitziet als een gewoon flesje nagellak en bevat 13,3 milliliter. Nadat je je nagellak hebt aangebracht moet je even 2 minuten wachten en daarna kun je de topcoat eroverheen aanbrengen.

De topcoat is lekker vloeibaar, niet stroperig en de prettige vorm van het kwastje zorgt ervoor dat je het netjes kunt aanbrengen zonder dat het snel op je nagelriemen terecht komt. De topcoat geeft je nagels echt direct zichtbare, mooie glans. De topcoat zorgt er inderdaad voor dat je je handen snel weer kunt gebruiken, in ieder geval veel sneller dan wanneer ik die van Rimmel gebruikte. Ook krijg ik met deze van Sally Hansen gelukkig geen last van rare bobbels en oneffenheden in mijn lak en kan ik mijn handen binnen een minuut weer gebruiken.

Op onderstaande foto’s draag ik de Sally Hansen Top Coat over mijn nagellak:

€ 8,99 voor een topcoat is misschien even een kleine investering, maar de topcoat van Rimmel kost slechts een euro minder en met deze van Sally Hansen krijg je ook echt kwaliteit. Bovendien heb je van een product als topcoat natuurlijk niet veel nodig en gaat zo’n flesje dan ook geruime tijd mee.

De Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat is voor € 8,99 verkrijgbaar bij onder andere ICI Paris en Douglas.

6 reacties op “Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat”

Ik vind deze topcoat echt geweldig. Echt mijn favoriet sinds een maand of twee. Had ik maar eerder naar mijn zus haar tip geluisterd, want zij had deze vorig jaar al ontdekt. Twee laagjes kan je ook opbrengen als je wil dat de lak extra lang mooi blijft zitten (bijna een week bij mij blijft ie zitten, soms red ‘ie echt precies een week, maar meestal haal ik de kleur er eerder af omdat ik het dan zat ben).

Hmm, dit is wel een goede tip. Ik gebruikte altijd Double Duty van Sally Hansen, ook een fijne base/topcoat, maar deze is bijna op en is al heel stroperig. Ik ga maar eens naar deze kijken!

O wat handig! ik zoek al een tijd naar een goede topcoat, eentje die er vooral zorgt dat mijn nagellak beter blijft zitten, en sneldrogend is heel mooi meegenomen. Ik ga maar eens lang de Ici Paris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.