Categorieën
Beauty Nieuws

Nieuw: Sleek Pout Paint

Na lipgloss, lippenbalsem, lipstick en lipstain introduceert het merk Sleek een nieuw lipproduct: de zogenaamde Pout Paints.

De Pout Paints zijn een soort tubetjes met verf voor op je lippen die los gebruikt kunnen worden, maar nog leuker is dat je ze kunt mengen en op die manier een geheel eigen, identieke kleur kunt samenstellen. Dit lipproduct ziet er qua verpakking uit als een lipgloss, maar waar een gloss vaak een vrij transparante kleur geeft is dit product heel dekkend en is echt een heel klein beetje al genoeg om je lippen van een knallende kleur te voorzien. De witte Cloud 9 variant is vooral geschikt om de andere Pout Paint kleurtjes wat lichter te maken.

 

Een vergelijkbaar product als de Pout Paints zijn de Lip Tars van het merk Obsessive Compulsive Cosmetia, ook dit zijn tubetjes met heel gepigmenteerde vloeibare lipstick. Het leuke is dat net als OCC ook Sleek met niet alleen gangbare kleurtjes als nude, roze en rood komt maar ook paars, groen en blauw in het assortiment heeft.

De Sleek Pout Paints zijn voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij Alice & Jo’s Havesentials

3 reacties op “Nieuw: Sleek Pout Paint”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.