Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadows

Ik blijf het een sport en uitdaging vinden om zoveel mogelijk kwalitatief goede en mooie make-up voor een lage prijs te ontdekken en de superleuke Cat’s Eyes palettes van Miss Sporty bewezen afgelopen week maar weer eens dat dit zeker mogelijk is. Dit zorgde er ook voor dat ik het Miss Sporty schap waar ik meestal snel voorbij loop weer eens van dichtbij ben gaan bekijken en dingen probeer die ik normaal niet zo snel zou pakken, zoals de Studio Colour Smoky Eye Shadows!

De Studio Colour Smoky Eye Shadows zijn volgens Miss Sporty perfect voor het creëren van smokey eyes en zijn er in vier verschillende varianten: 401 Blue Eyes, 402 Green Eyes, 403 Brown Eyes en 404 Green Eyes. Het is een beetje achterhaalt dat je met bijvoorbeeld groene ogen paarse kleuren moet gebruiken, maar je kunt natuurlijk gewoon de kleur kiezen die jij mooi vind.

De oogschaduws komen in kleine langwerpige, transparante lichtgewicht doosjes met bovenin een heel ieniemienie sponsapplicatortje. Leuk dat je die erbij krijgt, maar er is helaas weinig mee te beginnen.

De paletjes zijn onderverdeeld in vier kleine vierkantjes die echt minuscuul van formaat zijn, wat meteen ook voor wat onhandigheid zorgt met swatchen en het opnemen van kleur met je kwast. Miss Sporty adviseert voor het maken van een mooie smokey look de lichtere kleurtjes aan de binnenkant van je ooglid en de donkere tinten op de buitenkant van het oog aan te brengen, maar dat weten jullie natuurlijk allang (*wink*). Bovendien zijn de oogschaduws ook nog eens genummerd, dus dat kan niet fout gaan.

De 402 Green Eyes heeft mooie paarstinten en de 403 Brown Eyes bestaat uit bruine kleurtjes. We gaan snel naar de swatches, waar ik zelf heel erg benieuwd naar was!

De swatches van het 402 Green Eyes paletje vallen me helemaal niet tegen, al heb ik wel een aantal keer door de oogschaduws moeten vegen om de kleuren (vooral de eerste twee lichte) écht goed zichtbaar te krijgen. Verder geven ze op zich een mooie hoeveelheid kleur af, al zijn ze wel wat brokkelig van structuur.

De pigmentatie van de 403 Brown Eyes is iets beter, deze oogschaduws zijn met één à twee veegjes mooi duidelijk. Vooral de tweede metallic glanzende koperbruine oogschaduw is van erg mooie kwaliteit.

Behalve de op zich prima pigmentatie zijn de oogschaduws echt heel lekker zacht en geven een mooie, lichte glans. Ik vind ze dan ook eigenlijk best leuk! Ze hebben mooie kleurtjes waar prima smokey eyes mee te maken zijn, maar hebben ook wel een aantal minpuntjes zoals het ienieminie formaat van de doosjes en de oogschaduwvakjes, maar hé voor € 3,99 mag je eigenlijk niet klagen!

Pluspunten
Mooie en geschikte kleurtjes voor het maken van smokey eyes
Verkrijgbaar in vier verschillende varianten
Pigmentatie is op zich redelijk
De prijs van slechts € 3,99 (+ nog eens 25% korting bij DA, yay!)

Minpunten
Oogschaduws zijn wat brokkelig van structuur
Verpakking en oogschaduwsvakjes zijn erg klein

De Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadows zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.
Let op! Tot en met 11 maart a.s. krijg je bij DA 25% korting op alle make-up en dus ook op deze oogschaduws!

Q: Wat denk jij van deze budget Smoky Eye Shadows, yay or nay?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadows”

Mooie palletjes ik vind het altijd een beetje raar dat ze dan namen Green eyes en Brown eyes hebben. Misschien komen mijn groene ogen daar wel mooi in uit maar het is ook gewoon een kwestie van smaak. Ik zou eerder het Brown Eyers palletje pakken in plaats van het Green Eyes paletje

Niet duur! Maar Miss Sporty trekt mijn aandacht niet zo, zelfs niet nu ze bezig zijn met nieuwe producten! Misschien moet ik ze in de winkel maar eens gaan testen, dat het mijn mening veranderd! 🙂

Heb ze wel eens gezien in de winkel, maar ik vond het wel een heel klein doosje voor vier euro.. De vakjes zijn inderdaad heel erg klein 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.