Categorieën
Beauty Make-up

Green & golden eyes

Toen ik gister bij het schrijven van de review over de Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadows op internet ook een groene variant voorbij zag komen had ineens heel veel zin en inspiratie om met groen op mijn ogen te gaan werken en dus heb ik dat vanmorgen meteen maar even in de praktijk gebracht. Hierbij ben ik meteen tot de conclusie gekomen dat ik helemaal niet zoveel groene oogschaduw blijk te hebben, maar gelukkig zit er in het Zoeva Metallic Stones palette dat ik in mijn bezit heb een hele mooie smaragdgroene oogschaduw die ik voor mijn green & golden look gebruikt heb!

De kleurtjes die ik voor deze look heb gebruikt heb ik op bovenstaande foto met nummers aangegeven. Ik ben begonnen met het inkleuren van mijn oogleden met de nummer 1, een hele mooie zilverkleurige oogschaduw. Omdat deze kleur toch iets lichter uitviel dan ik had gedacht heb ik hier overheen nog een laagje van oogschaduw 2 aangebracht, die een beetje naar goud neigt en wat donkerder is. Daarna heb ik boven deze twee kleurtjes in en in mijn arcadeboog wat van de prachtige smaragdgroene oogschaduw (3) aangebracht en dit vervolgens flink naar boven en opzij geblend. Het stukje wenkbrauwbot wat nog geen kleur had heb ik ingevuld met een mooie shimmery highlighter (nummer 4).

Vervolgens heb ik met dezelfde groene oogschaduw een lijntje onder mijn oog getrokken en mijn waterlijn ingekleurd met een zwart Zoeva Graphic Eyes oogpotlood. Langs mijn bovenste wimperrand heb ik daarna met de Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner een dun lijnje met aan het uiteinde een kleine wing gezet.

De laatste tijd gebruik ik graag en veel de Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara en zo ook deze voor deze look. Verder heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met het Catrice Eye Brow Stylist wenkbrauwpotlood in 030 Brow-n-eyed Peas en daarna in model gekamd met de Anastasia Clear Brow wenkbrauwgel.

Verder draag ik op mijn gezicht een beetje Garnier BB Cream, onder mijn ogen wat Miss Sporty Liquid concealer (review volgt nog!) en op mijn wangen heel lichtjes een combinatie van de Catrice Duo Defining Blush in 040 Chocolate Cream en Rose Gold van Sleek.

Omdat ik bij deze look de nadruk vooral op mijn ogen wil leggen draag ik op mijn lippen slechts een klein beetje van de Essence XXXL Shine lipgloss in 19 Nude candy, die ze een mooi, subtiel kleurtje en glansje geeft.

Q: Wat vind jij van deze look? Draag jij vaak groen op je ogen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Green & golden eyes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.