Categorieën
Beauty Make-up

Look met Sleek Oh So Special palette

Toen gisteren het Sleek Oh So Special palette arriveerde baalde ik als een stekker dat ik me al opgemaakt had, want mijn handen jeukten om ermee aan de slag te gaan! Al die mooie kleurtjes die je vanuit dat palette aanstaren, die kun je toch gewoon niet weerstaan! Vanmorgen heb ik me dan ook lekker uitgeleefd met het prachtige palette!

Voor de complete look heb ik gebruikt:

Garnier BB Cream
Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder
Benefit Erase Paste concealer
By BG Stippling Brush
Too Faced Shadow Insurance
Catrice Smokey Eyes brush
Black|Up Waterproof Smokey Khol Pencil – KS05
Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara
Sleek Rose Gold blush

En natuurlijk het Oh So Special palette, waarvan ik de met een hartje gemarkeerde kleurtjes heb gebruikt (van links naar rechts: Bow, Organza, Gift Basket, Celebrate en Pamper)

Na eerst een dun laagje Too Faced Shadow Insurance op mijn ogen te hebben gedept heb ik mijn oogleden helemaal ingevuld met de prachtige lichtroze Pamper, een superschattig kleurtje waar ik helemaal verliefd op ben! Deze oogschaduw heb ik in een aantal laagjes opgebracht, zodat hij mooi intens wordt. Daarna heb ik met de Catrice Smokey Eyes Brush in mijn crease een beetje van de Organza en de Gift Basket aangebracht, twee mooie metallic glanzende en shimmery oogschaduws. Boven deze twee kleurtjes heb ik vervolgens een boogje van de prachtige paarse Celebrate aangebracht en het geheel vervolgens goed geblend met een Zoeva #228 blendingkwast, die ik voor het blenden van wat grotere oppervlakten wat fijner vind omdat deze iets meer fluffy is dan die van Catrice.

Op mijn wenkbrauwbot heb ik lichtjes een beetje van de Bow gedept, zodat deze net wat meer oplichten. Aan de onderkant van mijn oog en langs mijn bovenste wimperrand heb ik met een fijn kwastje een lijntje gezet met de paarse Celebrate en dit met het Catrice Smokey Eye kwastje ook een beetje naar de zijkant van mijn ogen vervaagd.

Omdat het beter bij de kleurtjes van de look past en het eens wat anders is heb ik op mijn waterlijn een mooi paars waterproof oogpotlood van het merk Black|up (review volgt nog!) gebruikt.

Om de ooglook af te maken heb ik op mijn wimpers tenslotte een beetje van de Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara aangebracht. Tot zover mijn ogen, ik zal ook nog even vertellen wat ik verder op mijn gezicht draag. Allereerst heb ik op mijn gezicht 4 stipjes van de Garnier BB Cream gezet, dit uitgewerkt de By BG stippling brush en het geheel vervolgens geset met een beetje Prime and Fine poeder van Catrice. Onder mijn ogen heb ik wat Erase Paste concealer van Benefit geklopt en op mijn wangen draag ik heel licht de Sleek Rose Gold blush.

Als laatste heb ik de look op twee manieren afgemaakt met lipstick: in een subtiele, zachte en een wat meer opvallende kleur.

De look afgemaakt met de mooie lichtroze L’Oréal Rouge Caresse in 01 Fashionista Pink.

En de look afgemaakt met de Catrice Ultimate Shine lipstick 210 Kiss Kiss Hibiskiss.

 Q: Wat vind je van mijn look met het Sleek Oh So Special palette?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

26 reacties op “Look met Sleek Oh So Special palette”

Supermooie look, heel zacht juist! Ik ben zelf echt dol op de palette’s van Sleek. Heb er nu al drie en dan merk ik dat ik andere oogschaduwpalettes bijna overbodig ga vinden… Want Sleek heeft bijna alle kleuren al én ZO mooi gepigmenteerd!

Ben ook erg benieuwd naar een combinatie met de mauve kleur (onderste rij, tweede van links)

Wauw! Ik was op zoek naar looks van dit palette, want ik wilde hem graag kopen, maar ik zat te twijfelen tussen deze en het au natural. Het is mijn eerste Sleek aankoop, dus ik wilde ze niet meteen allebei kopen. jij hebt me over de streep getrokken om deze te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.