Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Pump Up Booster Curve it! mascara

Een mega grote borstel, gitzwart met een soepele curve en heel veel haartjes op een stevige stok, gehuld in een oranje verpakking met paarse metallic letters, en dat is nog maar de korte omschrijving van de nieuwe mascara van Miss Sporty: Pump Up Booster Curve it! De mascara die belooft je wimpers tot 12x meer volume te geven en tot 99% meer te krullen.

MSmas
Aan Femme Magazine’s Mariëlle de eer om te testen of de beloofde wonderen waar zijn. De eerste gedachte wanneer de verpakking wordt geopend: “wauw, wat een ding”. Wat moet je met zo’n grote borstel aan? Linksom, rechtsom. Alle mogelijke aanbreng manieren even testen. Nee, de meest voordehand liggende is echt de beste manier: de wimpers moeten precies in de ronding gelegd worden en haal de wimpers tussen de borstelhaartjes door. Het borsteltje vormt mooi met de wimpers mee, waardoor je alle wimpers in één keer kunt raken. Bij het aanbrengen van de mascara lijkt de zwarte vloeistof in eerste instantie klonterig aan de wimpers te blijven plakken. Maar als alles zit, blijkt het best mee te vallen.

MSmas2
Voor het aanbrengen van de mascara heeft Mariëlle haar wimpers al behandeld met een wimperkrultang, zoals ze altijd doet. De mascara geeft aan de curve it factor te bezitten, waardoor ze had verwacht dat haar wimpers nóg meer krul zouden krijgen. Maar helaas werden haar wimpers vooral recht getrokken. Niks geen krul. Style it, is een beter passende kreet.

MSmas3
Het kleuren van de onderste wimperrand moet je eigenlijk niet eens willen proberen met een woeste borstel als deze. Het is echt geen doen om het reusachtige ding tussen beide wimperranden te passen en dan ook nog kleur te geven aan de onderste wimpers. Deze poging is dan ook behoorlijk mislukt als Mariëlle zich er toch aan waagt. Eigenwijs! De mascara zit meer op de huid dan op het haar en waar het de wimpers dan wel geraakt heeft, zit het… nou ja, kijk zelf maar.

De mascara is verkrijgbaar voor €4,49.

Q: Wat vind jij van deze mascara?

3 reacties op “Miss Sporty Pump Up Booster Curve it! mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.