Categorieën
Beauty Make-up

Vernieuwde Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks

Op één van de eerste dagen van dit jaar wijdde ik een artikel aan een viertal Miss Sporty lipsticks, de Perfect Colours om precies te zijn. Nu, zo’n driekwart jaar later, heeft diezelfde Miss Sporty ze een kleine opfrisbeurt gegeven en heb ik ze wederom grondig getest, kijk maar mee!

Waar de lipsticks eerst een metallic blauwe huls hadden zijn ze nu mooi glanzend zwart en dat vind ik persoonlijk wel een vooruitgang. Leuk en vooral handig detail is het kleine transparante randje in het midden, zo kun je in één oogopslag de kleur zien.

De vernieuwde buitenkant is niet de enige verandering, er zijn namelijk meteen ook wat nieuwe kleuren aan het bestaande assortiment toegevoegd. Met in totaal 17 kleuren – 3 roodtinten (53, 58 en 59), 2x koraal (51 en 52), 2x paars (31 en 33), 5x bruin (20, 22, 24, 173 en 174),4x roze (99, 14, 38 en 39) en een zwart (207) – moet er voor een ieder wel een leuk kleurtje tussen zitten.

Wat hetzelfde gebleven is, is de zoete watermeloengeur die de lipsticks al jarenlang hebben. Zelf vind ik het best lekker, maar ik kan me ook voorstellen dat je denkt: ugh, moet dat nou. Kwestie van smaak dus.

Ik was begin dit jaar al enthousiast over de 038 I love, 059 I Poke en 203 I’m Nude en om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ook de 009 Innocence, 022 BB Nude, 039 Sweet Berry en 053 On Fire! zijn very nice!

Swatches022 BB Nude is een lipstick die je lippen een subtiel en natuurlijk bruin tintje geeft en 053 On Fire! zet je lippen letterlijk on fire met de prachtige koraalrode kleur, wauw!

Swatches-Miss-Sporty009 Innocence is een mooie zachte Barbieroze tint en 039 Sweet Berry kleurt je lippen mooi roze/rood.

Behalve dat ze prachtige, supergepigmenteerde kleuren hebben, zijn de lipsticks ook heel fijn in gebruik. Lekker romig en zacht, mooi glanzend en blijven nog best een tijdje goed op hun plek zitten ook. En de prijs? Slechts € 2,49! Score!

De vernieuwde Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks zijn vanaf september voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Wat vind je van deze 4 Perfect Colour lipstickkleuren?

16 reacties op “Vernieuwde Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks”

Innocence hoeft niet zo van mij maar de rest is weer errug leuk! Vooral BB Nude springt er voor mij elke keer weer uit als mooie nude kleur, niet te bruin en niet te licht. En wow, zit er een zwart in de collectie? Gaaaf 😀

Ziet er goed uit! Ik vind sweet berry echt wel heel heel heeeeel echt mooi haha. Ga ik zeker eens halen, als ik ooit bij een Miss Sporty verkooppunt kom … want die zijn er niet (bijna niet?) in België. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.