Categorieën
Beauty Nagels

Misa Cosmetics 9 to 5 nagellakjes

De lakjes die ik je vandaag laat zien zijn van een merk waar ik tot voor kort nog nooit van gehoord had: Misa Cosmetics. Shame on me, want het is een best bekend merk en dan voornamelijk op het gebied van nagellak. Eén van de collecties die Misa heeft uitgebracht is de 9 to 5 collectie, met daarin zes mooie, natuurlijke kleuren!

De 9 to 5 collectie bevat in totaal zes kleurtjes, die Misa erg leuke en originele werkgerelateerde namen heeft gegeven: 240 Pay Days Are Happy Days, 241 Coffee Pick Me Up, 242 PaintMyNails@Work, 243 Blush Hour, 244 Working Hard Or Hardly Nothing en 245 Office Polish-tics.
Van deze zes heb ik er vier geswatched: 241 Coffee Pick Me Up, 242 PaintMyNails@Work, 243 Blush Hour en 245 Office Polish-tics.

De lakjes komen in vrije forse mooie, glazen flesjes van maar liefst 15 milliliter en hebben een lange, matzwarte dop. Het kwastje is er één als veel andere lakjes hebben en niet heel bijzonder.

De kleurtjes uit deze 9 to 5 collectie spreken mij persoonlijk erg aan, ik houd wel van dit soort natuurlijke tinten op mijn nagels. Eigenlijk zijn ze niet alle zes natuurlijk te noemen, want de 241 Coffee Pick Me Up en 245 Office Polish-tics zijn vrij donker en opvallend van kleur.

Op onderstaande swatches heb ik alle lakjes twee laagjes gegeven en dat is zeker genoeg. Alle vier de kleuren zijn goed dekkend en hebben een mooie creamy finish.

241 Coffee Pick Me Up lijkt vanuit het flesje taupe van kleur, maar pakt op mijn nagels meer paarsig uit. Het is evengoed een prachtig lakje dat met twee laagjes prima dekt.

242 PaintMyNails@Work lijkt op het eerste gezicht lichtbruin, maar pakt grijsachtig uit. Het is geen heel bijzonder of vernieuwend kleurtje (voor sommigen wellicht zelfs een tikkeltje saai), maar wel voor vele gelegenheden en seizoenen geschikt.

243 Blush Hour is het meest lichte en daarmee ook meest natuurlijke kleurtje van de vier en ik vind ‘m erg schattig. Het lakje is een beetje crème-achtig en daarmee wat mij betreft prima geschikt om op het werk te dragen.

245 Office Polish-tics is het minst natuurlijke kleurtje en pakt op de nagels blauw/paarsig uit. Het is geen kleur die ik zelf snel zou kopen/dragen, maar eenmaal aangebracht vind ik het wel een heel mooi lakje!

Naast de 9 to 5 collectie kent het Misa nagellakassortiment nog veel meer geweldige kleurtjes en collecties, waarvan je op onderstaande foto een kleine greep uit de vele kleurtjes ziet.


Pluspunten
9 to 5 collectie heeft mooie, natuurlijke kleurtjes met ook twee wat meer donkere uitschieters
Alle kleurtjes zijn met twee laagjes prima dekkend
Lakjes komen in mooi, stevig flesje
Langwerpige vorm dop houdt prettig vast
Lakjes hebben redelijke prijs (normaliter € 6,95, nu met 20% korting € 5,56)

Minpunten
Misa Cosmetics is (op dit moment) alleen online verkrijgbaar
Kleurtjes zijn niet héél vernieuwend

De Misa 9 t0 5 lakjes zijn nu met 20% korting voor € 5,56 per stuk verkrijgbaar bij www.boozyshop.nl

Q: Ben jij al bekend met het merk Misa? Wat vind jij van deze 9 to 5 lakjes?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

19 reacties op “Misa Cosmetics 9 to 5 nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.