Categorieën
Beauty Nagels

Mijn favoriete lente nagellakjes

Ein-de-lijk dames, het is officieel lente! Eigenlijk gisteren al, want toen stond om 6.14 uur ’s morgens de zon precies boven de evenaar en was het volgens de astronomische kalender dus 20 in plaats van 21 maart al de eerste lentedag. Hoe dan ook, we gaan lekker meer zon zien, het is langer licht, het wordt warmer en we kunnen eindelijk de nieuwe garderobe uit de kast halen en daar hoort natuurlijk een vrolijk en op en top lente nagellakkleurtje bij! Ik heb alvast mijn favoriete nagellakjes voor dit voorjaar voor je op een rijtje gezet!

1. Rimmel I ♥ Lasting Finish  025 Strawberry Fizz
Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie, roze nagellakjes maar van deze krijg ik echt een vrolijk lentegevoel!

2. Catrice Ultimate Nail Lacquer  030 Meet Me At Coral Island
Catrice heeft enorm veel mooie lakjes in haar Ultimate Nail Lacquer assortiment, maar het kleurtje van 030 Meet Me At Coral Island past voor mij toch echt wel bij de lente en de daarop volgende zomer.

3. Rimmel I ♥ Lasting Finish  280 Sunshine
De naam en het kleurtje zeggen denk ik al weg genoeg: zon op je nagels!

4. Nail Polish by H&M  Get A Rose 4 Me
Een mooi romantisch, niet al te opvallend lakje met een leuk, schattig oudroze kleurtje. Ik kan niet echt uitleggen waarom ik deze met lente associeer, ik vind ’t gewoon een mooi, zacht tintje!

5. Gosh Nail Lacquer  597 Miss Minty
Miss Minty
is zo’n lakje dat ik eigenlijk alleen in de lente en zomer draag, de afgelopen winter heb ik ‘m niet aangeraakt. Het doet me op één of andere manier denken aan heerlijke, lange dagen in de buitenlucht!

6. Trind Caring Color voorjaar 2012  CC147 Pastel Pink
Pastel is is this spring!
Deze CC147 Pastel Pink uit de Caring Color lentecollectie van Trind is denk ik toch wel het ultiem pastelroze kleurtje voor dit voorjaar!

7. Nail Paint by Barry M  295 Pure Turquoise
Bij 295 Pure Turquoise zie ik een knalblauwe lucht met een mooi lentezonnetje voor me, love it!

8. Trind Caring Color voorjaar 2012 CC148 Pastel Lilac
Nog zo’n leuk pastelkleurig lakje, deze CC148 Pastel Lilac van Trind, die je nagels een mooie, romantische zachte uitstraling geeft.

9. Rimmel I ♥ Lasting Finish  045 Misty Jade
Rimmel’s 045 Misty Jade is net een tikkeltje donkerder en intenser van kleur dan 597 Miss Minty van Gosh en ik vind dit toch zo’n lekker fris en vrolijk lakje!

10. Nail Paint by Barry M – 318 Peach Melba
Ook een mooi peachy lakje mag natuurlijk niet ontbreken dit voorjaar en mijn voorkeur gaat dan uit naar deze 318 Peach Melba van Barry M, een supermooi, zacht abrikooskleurtje!

11. Rimmel I ♥ Lasting Finish  058 Lemon Drop
Nog een zonnig geelkleurig I ♥ Lasting Finish lakje, maar dan behoorlijk wat zachter en minder opvallend dan de knallende 280 Sunshine.

12. Essie voorjaar 2012  To buy or not to buy
To buy or not to buy
is een prachtig lilapastel kleurtje dat op het eerste gezicht misschien erg lijkt op de Pastel Lilac van Trind, maar door de toegevoegde shimmertjes toch weer anders en net wat specialer is.

13. Nail Paint by Barry M – 309 Strawberry Ice Cream
Nog een roze lakje voor dit voorjaar, de Barry M 309 Strawberry Ice Cream. Een stukje lichter dan het Rimmel 045 Strawberry Fizz lakje, ik ben gék op dit lieve kleurtje!

Q: Wat zijn jouw favoriete nagellakjes voor de lente?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

22 reacties op “Mijn favoriete lente nagellakjes”

Ho, goede vraag. Ik heb onlangs KOH Baby Pink overgekocht en ik vind het een super leuk kleurtje. Onlangs bij YR (nooit gedacht dat ik nog nagellak daar ging kopen maar goed) zo een mini gekocht in kleurtje fuchsia en ik moet zeggen het bevalt me zeer!

Leuke lakjes!

Een vraag: waarom heb je zoveel artikelen over nagellak de laatste tijd? Vind nagellak erg leuk maar wil ook wel weer wat vaker iets anders zien!

@ Janice

Daar ben ik me van bewust, maar dat komt simpelweg omdat er de laatste tijd zoveel mooie lakjes te laten zien zijn!
Maar het komt helemaal goed, ik heb ook nog genoeg andere mooie spulletjes en ideeën voor artikelen op de plank liggen! 🙂

Mijn favoriet is nog steeds Catrice – I Sceam Peach! Heb ook net Essence C’est La Vie aangeschaft omdat die van Catrice natuurlijk uit het assortiment is, hopelijk is het een leuke vervanger ;P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.