Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice feMALE Soft Touch Ultimate Nail Lacquers

Jaaa hoor, er ligt weer een nieuwe Catrice limited edition collectie in de winkels! De collectie die tot en met april 2012 te verkrijgen is heeft de naam feMALE en is geïnspireerd op het contrast tussen mannelijk- en vrouwelijkheid. De kleuren van de producten dragen het verschil tussen mannelijk- en vrouwelijkheid uit met zachte, vrouwelijke nude- en peachytinten gecombineerd met cool, mannelijk zilver, blauw en grijs. Als eerste uit deze collectie show ik je de nagellakjes!

Deze limited edition collectie heeft gelukkig weer eens vier écht spiksplinternieuwe lakjes en worden Soft Touch Ultimate Nail Lacquers genoemd. Volgens Catrice hebben ze een innovatieve techniek waardoor ze een matte finish en mooie intense kleuren geven en goed dekken. De namen van de lakjes zijn: C01 A Woman’s World, C02 Nude, C03 Who Are Blue en C04 So Suit!

De flesjes van deze feMALE collectie zien er iets anders uit dan normaal en hebben een metallic zilveren dop met een bruin accent erop. Net als de nieuwe Ultimate Nail Lacquers zijn ook deze voorzien van een extra breed kwastje.C01 A Woman’s World vind ik zelf denk ik het mooiste lakje uit deze collectie met het intense koraaloranje kleurtje. Als enige van de vier leek deze niet mat op te drogen, maar dat trok na een minuutje op zich wel bij. Toch zie je dat deze nog wel een enigszins glanzende finish heeft.Nog zo’n mooi lakje, deze C02 Nude. De kleur ervan is chocoladebruin met een beetje een paarsachtige ondertoon. Het kleurtje is misschien niet heel vernieuwend, maar de matte finish maakt het wel net weer een tikkeltje specialer.C03 Who Are Blue is een heel mooi helderblauw kleurtje waarbij die matte finish wel erg mooi uitpakt, het geeft het een beetje een icey effect.
C04 So Suit! is volgens Catrice echt een typisch mannelijke tint en deze spreekt mij van de vier ook het minst aan, maar afgezien daarvan is er  verder niets mis mee. De kleur is een combinatie tussen donkerblauw en grijs en heel mooi voor het herfst- en winterseizoen.Ik zag in eerste instantie niet persé heel erg uit naar deze feMALE collectie, maar vind deze lakjes toch wel erg leuk! Ik had ook geen idee dat ze een matte finish zouden hebben en dat maakt ze wat mij betreft toch wel speciaal. Verder dekken ze allemaal met twee laagjes en brengen dankzij het brede kwastje heel snel en makkelijk aan, top dus!

De Catrice feMALe nagellakjes zijn tot en met april 2012 voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze feMALE lakjes? Heb je ze al gescoord of ben je dat nog van plan?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

32 reacties op “Swatches Catrice feMALE Soft Touch Ultimate Nail Lacquers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.