Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Essence Season of Extremes Nail Polish

Met al die nieuwe limited edition collecties van Catrice kan ook Essence niet achterblijven en verrast ons met Season of Extremes, een exclusieve nagellakcollectie die twee hippe kleurcombinaties samen brengt: knalkleuren en subtiele nudes. Dus of je nu houdt van kleur of wat meer natuurlijk, er is voor ieder wat wils!

Season of Extremes bevat zes kleuren nagellak, drie knalkleurtjes en drie nude tinten, zodat er voor iedere gelegenheid en outfit wel een geschikt lakje bij zou moeten zitten. De namen van de drie knalkleurtjes zijn 01 Little miss bright, 02 On the bright side en 03 Pimp my bright! en de drie nude tinten heten 05 Nude or what?, 07 Nude rules! en 08 Did someone say nude?

De flesjes van de kleurige lakjes en de nude tinten zien er allebei net iets anders uit: de kleurtjes hebben een witte en de nude tinten hebben een zwarte dop. Er zit in totaal 8 ml lak in en de lakjes hebben een vrij standaard kwastje.

01 Little miss bright is een donkerpaars plump kleurtje dat helaas niet heel goed dekt. Ik heb er zeker vier laagjes van aangebracht en toen was-ie op zich wel redelijk dekkend. Het slechte dekken zal vooral te maken hebben met de jelly/waterige structuur dat het lakje heeft.

Helaas is het met de dekking van 02 On the bright side nog slechter gesteld, ook deze heeft vier laagjes gehad en ik weet niet of je het ziet, maar mijn nagels schijnen er nog steeds een beetje doorheen. Afgezien daarvan is het best een mooi Oranje boven kleurtje.

03 Pimp my bright heeft ‘slechts’ drie laagjes gehad en dekt daarmee dus het ‘beste’ van de drie. Het is een mooi diepgeel kleurtje, leuk voor de zomer.

Dan nu de swatches van de drie nude lakjes.

05 Nude or what? dekt gelukkig een stuk beter dan de bovenstaande lakjes, deze is ook wat meer creamy en niet zo waterig. Het was nogal lastig om de exacte kleur van dit lakje goed op de foto te krijgen, ik denk dat ik ‘m het beste kan omschrijven als grijs met een beetje een blauw/paarsige ondertoon.

07 Nude rules! is eigenlijk het enige enigszins nude getinte van de drie en geeft een mooi grijs kleurtje met een beetje een bruinige ondertoon.

Bij het zien van 08 Did someone say nude? vraag ik me af wat deze met nude te maken heeft want hij geeft een overduidelijk mint kleurtje. Desalniettemin superleuk en helemaal welkom voor de lente!

Tja, wat vind ik nu van de Season of Extremes lakjes, na het swatchen ben ik niet heel erg enthousiast eigenlijk. Bij de kleurige lakjes is de dekking om te huilen, terwijl de kleurtjes best leuk zijn. Bij de nude tinten is het ding een beetje dat ik ze eigenlijk helemaal niet zo nude en ook niet héél speciaal van kleur vind, al hebben die wel weer een goede dekking. Aan de andere kant betaal je voor deze lakjes ook maar € 1,79 en da’s natuurlijk ook weer helemaal niks. Kortom: ik heb een beetje gemengde gevoelens…

De Essence Season of Extremes lakjes zijn tot en met half april voor € 1,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze lakjes na het zien van de swatches?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

25 reacties op “Swatches Essence Season of Extremes Nail Polish”

ik gister die paarse lakje gehaald, en vandaag lees ik dat ie “gewel-dig” dekt… ahum 🙁 hahahahahaha en geduld is bij mij ver te zoeken, dus dit was weer een geniale aankoop.. LOL

de brights en het mint lakje vind ik wel leuk, jammer alleen van de slecte dekking.. zelf heb ik deze laten liggen, heb al genoeg lakjes die er wel wa top lijken en betere kwaliteit hebben.
heb zelf alleen de drie brights duo’s mee genomen. 🙂

Ik kan niet wachten tot dat de collectie hier uitkomt, zit er al 2 weken op te wachten, en er is nog steeds niet hier 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.