Categorieën
Beauty Nagels

Mickey Mouse nails

Of je nou 7 of 27 bent, Disney blijft altijd leuk. Ik weet nog wel dat ik als kind lid was van de Disney Boekenclub en iedere maand een boekje met een Disney verhaal toegestuurd kreeg en in de loop van de tijd hebben we echt een flinke collectie van deze boekjes verzameld. Ook nu ben ik nog steeds dol op Katrien, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en Mickey en Minnie Mouse natuurlijk niet te vergeten en deze laatste twee vormden de inspiratie voor een leuke Disney nail art!

Voor deze Mickey Mouse creatie gebruikte ik:

Trind Base Coat | W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman 190 Toxic Apple | W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman 194 Snow White | Essence I Love Berlin Berlin Story Tip Painter | Essence Nail Art Stylist dottingtool | wattenstaafje

Om verkleuring van mijn nagels te voorkomen heb ik eerst een laagje basecoat aangebracht en daarna heb ik mijn wijs-, en middelvinger en pink gelakt met het mooie rode 190 Toxic Apple lakje. Jup, mijn ringvinger heb ik inderdaad overgeslagen, daarop heb ik namelijk het witte194 Snow White lakje aangebracht.

Nadat de twee laagjes van de rode en witte lak goed droog waren heb ik voor het zetten van de stipjes de Essence dottingtool erbij gepakt en deze in de witte lak gedoopt. Om de stipjes mooi rond te krijgen heb ik steeds een druppeltje van de witte lak op mijn nagel laten vallen en daar verder niets meer aan gedaan. Pas wel op dat er niet al te grote klodders aan de dottingtool hangen, want voor je het weet is je hele nagel wit en dat zou een beetje jammer zijn.

Als laatste heb ik op mijn ringvinger een soort silhouet van Mickey’s hoofd gemaakt met een wattenstaafje en de zwarte Essence I Love Berlin Berlin Story Tip Painter. Om mooie ronde vormpjes te krijgen heb ik een wattenstaafje in de zwarte lak gedoopt en hier drie afdrukken van op mijn nagel gezet. Eerst een wat grotere voor het hoofd en daarna twee wat kleinere voor de oren. Pas ook hierbij op dat er niet teveel van de zwarte lak aan het wattenstaafje zit, want voor je het weet heb je een hele zwarte vlek op je mooie witte nagel.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze Mickey Mouse nails?

20 reacties op “Mickey Mouse nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.