Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme ‘Magical India’

India, het land van de Bollywood films, lekker pittig eten, miljarden mensen en overal kleur, héél veel kleur. Kleding, stoffen, muren en zelfs het eten: alles is even kleurrijk en dat is precies waar Herôme zich door heeft laten inspireren voor haar nieuwe Magical India nagellakcollectie, die vanaf september verkrijgbaar zal zijn!

Zoals we van Herôme gewend zijn hebben de zes lakjes uit deze Magical India collectie ook allemaal namen die met India te maken hebben en kunnen we meteen onze topografische kennis van dit land weer even een beetje updaten: Madras, Agra, Pune, Goa, Bangalore en Jaipur.

Magical India lijkt zo op het eerste gezicht een heel gevarieerde collectie met ik denk voor een ieder wel wat wils.

Madras (twee laagjes) is de oude naam van de kustplaats Chennai en heeft een vrij apart roodbruin kleurtje, ideaal voor het (veel te) snel naderende najaar. Van het kleurtje an sich ben ik zelf niet heel wild, maar met de shimmertjes vind ik ‘m op zich nog wel leuk.

Agra is een stad in de Indiase staat Uttar Pradesh waar de wereldberoemde Taj Mahal zich bevindt. Agra (twee laagjes) heeft een heel mooi, creamy donkergrijs kleurtje met een soort groenige ondertoon, wat het een best apart tintje maakt!

Wat een beauty, deze Pune! Vernoemd naar de stad in de Indiase deelstaat Maharashtra waar zich veel moderne en futuristische gebouwen bevinden. Dat verklaart meteen de enorme hoeveelheid metallic glitters in dit grijsblauwe lakje, helemaal space!

Goa is een klein deelstaatje aan de westkust van India en was in de jaren zestig en zeventig dé hippiestad van het land. Het lakje Goa (twee laagjes) heeft een prachtige intens paarse kleur met een metallic glans en als het licht erop schijnt is er ook nog een beetje blauw in zien.

Bangalore is de hoofdstad van de Indiase staat Karnataka en is de op twee na grootste stad in India. Het gelijknamige lakje (twee laagjes, wel wat ‘streepgevaar’) is prachtig lichtgoud van kleur met een metallic finish en een heél miniscuul glittertje en past helemaal bij de sfeer van India.

Jaipur is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan en wordt ook wel de roze stad genoemd vanwege de vele rozekleurige gebouwen die er te vinden zijn. Het Jaipur lakje (twee laagjes) is zeker weten de meest bijzondere van deze collectie met de diep paarsrode kleur en de vele glittertjes, what a pretty baby!

De W.I.C. by Herôme Magical India lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind jij van de lakjes uit de Magical India collectie? Welke is/zijn jouw favoriet?

22 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme ‘Magical India’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.