Categorieën
Beauty Make-up Nagels

Meer Glam met NYC Future Shock

NYC geeft meer glam aan de feestdagen met de Future Shock Christmas Color Collection, door een vleugje metallic en een snufje glitters een je outfit toe te voegen met de nieuwe Showtime velvet eyeliner, Expert last nailpolisch en Top of The Gold topcoat. Femme Magazine’s Mariëlle probeerde ze allemaal.

VelvetEyeliner1
De eyeliner geeft een diep gekleurd, intens pigment af met een laagje glans erin verwerkt. Het potlood is super zacht, waardoor een zwoele aanblik onvermijdbaar is. Druk niet te hard met het potlood. Ten eerste is dat helemaal niet nodig en ten tweede laat het potlood korreltjes na wanneer je veel druk zet. Een minpuntje is dat je wel een aantal keren per dag je make-up moet checken, want op de plek blijven zitten is niet gegarandeerd. Maar voor een schappelijk prijsje van €2,99 per potlood hebben we dat er wel voor over.

VelvetEyeliner2

Nagellak
De lakjes zijn allemaal gewapend met een metallic glans. De lak is heel dun en lekt alle kanten op als je teveel gebruikt. Daarom is het belangrijk dat je het kwastje goed afstrijkt voor gebruik. Bij één laag is de lak totaal niet dekkend en zie je je hele nagel er goed doorheen. Bij een tweede laag wordt dit een totaal ander verhaal. De lak is dan totaal dekkend en geen stukje nagel dat nog te ontdekken is. Alle lakjes zijn verkrijgbaar voor slechts €2,99.

Nagellak2
De NYC Top of The Gold topcoat bevat naar Mariëlle’s mening wel erg weinig glitters, wat eigenlijk best logisch is gezien het een topcoat is. Wanneer de glitters dekkend zouden zijn, zou je de onderliggende nagellak niet meer kunnen zien. Dus voor een topcoat is het glittergehalte eigenlijk perfect. De prijs van de topcoat ligt wat lager dan die van de andere lakjes. Voor €2,49 ben je al de glitterende eigenaar.

Nagellak-3

5 reacties op “Meer Glam met NYC Future Shock”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.