Categorie├źn
Showbizz

Liam en Miley Bijelkaar?

Miley Cyrus en Liam Hemsworth waren jaren lang een onafscheidelijk liefdeskoppel. Daar kwam abrupt een einde aan en nu wil Liam Miley weer terug. Volgens hem is de liefde nog niet voorbij. Zal Miley daar ook zo over denken?

MileyLiam

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Miley Cyrus (waarvan niks ons kan ontgaan) en Liam Hemsworth een tijdje geleden hun relatie hebben verbroken. De tijd van rust heeft Liam blijkbaar een lesje geleerd, want hij wil Miley maar al te graag terug.

De relatie die Miley en Liam hadden was serieus. Ze waren stapelverliefd op elkaar en hebben hun liefde voor elkaar zelfs bezegeld met een verloving. Een huwelijk is er uiteindelijk nooit van gekomen, want het sprookje ging over. Maar nu schijnt Liam er alles aan te doen om zijn ex weer in zijn liefdesleven te vangen. Hij heeft tegen vrienden gezegd dat de aantrekkingskracht tussen hem en Miley nog niet voorbij is.

Miley en Liam schijnen inmiddels alweer een date te hebben gehad waarbij ze met elkaar spraken alsof ze nog een relatie hadden. Als het aan Liam ligt zal die relatie niet lang meer duren. Miley denkt daar anders over. Ze is er nog niet van overtuigd dat hun relatie kans van scoren heeft. Het single zijn gebruikt ze om zichzelf beter te leren kennen.

Zouden ze voor elkaar gemaakt zijn?

Bron: AD
Beeld: Twitter, Instagram

2 reacties op “Liam en Miley Bijelkaar?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.