Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Wild collectie – Wild Shadow Pots

De combinatie oogschaduws en Max Factor is er nou niet bepaald één waar ik direct razendenthousiast van word, het aantal Max Factor oogschaduws in mijn stash is denk ik op één hand te tellen. Ik weet niet wat het is, maar ze trekken me op bepaalde manier niet zo. Tot voor kort ja, want de komst van de Wild Shadow Pots heeft daar for sure verandering in gebracht!

De nieuwe Wild Shadow Pots maken deel uit van de Max Factor Wild collectie, die daarnaast ook nog een nieuwe mascara en stel creamy oogschaduwpotloden in petto heeft. Volgens het persbericht van Max Factor moeten de Wild Shadow Pots zorgen voor een flinke dosis kleur in ons leven, maar is er in de vorm van de 55 Feral Brown en 107 Burnt Bark ook een rustpuntje in al het kleurgeweld.

Met het uiterlijk van de Wild Shadow Pots is wat mij betreft niks mis; de mono’s zijn lekker compact, hebben een handig transparant dekseltje en ook de kleurtjes zien er veelbelovend uit. Veelbelovend oké, maar dan kan de pigmentatie altijd nog vies tegenvallen natuurlijk. Gelukkig in dit geval niet, want de kleuren zijn echt booming (en iets korrelig van structuur), lekker intens en helemaal summerproof.

De 101 Pale Pebble is met het matte off-white/beige tintje echt een ideale oogschaduw voor op je wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken en de 15 Vicious Purple, 30 Turquoise Fury, 45 Sapphire Rage en 55 Feral Brown hebben allemaal een shimmery finish en zijn ideaal voor het maken van mooie zomerse knallooks. Oh yeah, mijn handen jeuken al!

De nieuwe Max Factor Wild Shadow Pots zijn vanaf deze maand voor € 7,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van deze nieuwe Max Factor oogschaduws? Hebben ze je nieuwsgierig gemaakt?

22 reacties op “Max Factor Wild collectie – Wild Shadow Pots”

Grappig, de kleur pale pebble is echt niet nieuw. Deze kleur gebruik ik nl. Al jaren. Hij is ook erg handig om harde lijnen te vervagen. De andere kleuren zien er ook fijn uit. De foundations van max factor ben ik ook altijd wel over te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.