Categorieën
Lifestyle

Leuke spelletjes op de Nintendo 3DS!

Advertorial  Hoewel ik altijd dacht meer van de ouderwetse bordspelletjes dan de digitale games te zijn is dat toch wel aanzienlijk veranderd sinds ik de nieuwe Nintendo 3DS XL in mijn bezit heb. Gaming is fun! Bij de nieuwe Nintendo kwam een viertal spellen die ik en mijn vriend uitgebreid getest hebben en waar we inmiddels best wel een beetje hooked aan zijn…

Het spel waar ik als shopfanaat natuurlijk het meest benieuwd naar was: Style Boutique. Met deze superleuke interactieve game kun je je eigen online boetiek runnen en urenlang plezier hebben. De game ziet er in 3D echt supergaaf uit, je waant je even helemaal in je eigen boetiekje!

Ook Mario is weer terug van (eigenlijk nooit) weggeweest en ik zal je alvast waarschuwen: dit spel is nog net zo verslavend als jaren geleden! Super Mario Bros 2 daagt je uit tot het uitspelen van maar liefst 80 levels, het verzamelen van een miljoen gouden munten en heeft heel veel leuke verrassende elementen in petto.

De game Animal Crossing is in Japan sinds de lancering afgelopen november superpopulair en nu kunnen ook wij in Europa er van genieten. Met Animal Crossing kun je als burgemeester zijnde je eigen online wereld creëren en bepalen wat er in jouw dorp gebeurt. Geweldig toch: je eigen droomhuis bouwen, de hele dag shoppen, luieren op een onbewoond eiland, het kan allemaal!

Dan een game die leuk en tegelijkertijd ook heel leerzaam is: New Art Academy. Vroeger was ik altijd aan het tekenen en schilderen en met deze game krijg ik meteen weer helemaal zin om met verf en potloden aan de slag te gaan. In New Art Academy ga je met leraar Vince stap voor stap aan de slag met het maken van je eigen kunstwerken en leer je allerlei handige teken- en schildertechnieken.

Het leuke van deze game is dat je je creaties kunt delen met familie en vrienden, kun je ze met eigen ogen laten zien wat voor groot kunstenaar er in je schuilt!

Q: Welk van deze games lijkt jou het leukste?

11 reacties op “Leuke spelletjes op de Nintendo 3DS!”

Ik speel de laatste tijd enorm verl animal crossing! Zo verslavend!
Ook heb ik final fantasy en die is ook super leuk. Wel heb ik weinig mensen om mee te connecten, dus als er iemand is die het leuk lijkt om friend codes te sharen? (:

Mee eens! Ik ben ook nog steeds een trouw fan van Pokémon. Mijn huidige favoriet is dan ook Pokémon Mystery Dungeon, en ik kijk heel erg uit naar Pokémon X en Y in oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.