Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Wild collectie – Wild Shadow Pencils

De Wild collectie van Max Factor heeft niet alleen zes knallende oogschaduw mono’s om onze tot op heden helaas wat donkere zomer wat meer kleur mee te geven, nee, er is ook nog een zestal zogenaamde Wild Shadow Pencils. Potloden die je zowel op als boven en onder je ogen kunt gebruiken en daarmee lekker multifunctioneel zijn. Yes, daar houden we van!

Oogschaduw in potloodvorm, ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nooit heel warm voor loop. Ik hoef er bij wijze van spreken maar naar te kíjken en het zit al op m’n knieën met die vettige oogleden van me. Toch is het idee van een oogpotlood en oogschaduw in één best leuk, zeker met het oog op het vakantie- en festivalseizoen wanneer je niet teveel mee wil slepen is zoiets pretty handy.

De WIld Shadow Pencils zijn er in zes verschillende kleuren, die toch wel iets minder knallend zijn dan de oogschaduws. Qua structuur zijn ze wel net zo zacht en goed gepigmenteerd als de oogschaduws, daar is niets mis mee.

Zoals gezegd: voor mijn oogleden zijn de potloden toch helaas echt iets té zacht en te creamy, die houden het nog geen half uur uit. Ze zouden natuurlijk ook op de waterlijn kunnen, maar de praktijk leert dat dergelijke potloden het ook daarop ook niet heel lang uitzingen. Voor mij dus niet echt musthaves deze Wild Shadow Pencils maar dat heeft niets te maken met de pigmentatie, die is dik in orde!

De Max Factor Wild Shadow Pencils zijn vanaf deze maand voor € 8,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

25 reacties op “Max Factor Wild collectie – Wild Shadow Pencils”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.